Новостная Ложка » Мешканці Вінниччини запрошуються пройти в укриття через повітряну тривогу.

Мешканці Вінниччини запрошуються пройти в укриття через повітряну тривогу.

Мешканці Вінниччини запрошуються пройти в укриття через повітряну тривогу.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну загрозу. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про потенційну небезпеку для всієї території України, що пов’язана з злітом МіГ-31К. Незважаючи на оголошений відбій тривоги, ракетна загроза все ще існує. Організація закликає громадян дотримуватися сигналів тривоги та перебувати в безпечних місцях до оголошення відбою.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну загрозу

Повітряні Сили ЗС України повідомляють про оголошення повітряної тривоги на Вінниччині, пов’язаної з ракетною загрозою. За даними повідомлення, зліт МіГ-31К був зафіксований, що вказує на потенційну небезпеку для всієї території України.

О 15:59 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині. Однак, о 17:29 сирена повітряної тривоги знову лунає, повідомляють Повітряні Сили МіГ-31К знову злетів.

О 17:42 оголошено відбій повітряної тривоги. Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги та безпечно перебувати в укриттях до сигналу відбою.

Висновок

Оголошена повітряна тривога на Вінниччині через ракетну загрозу створює потенційну небезпеку для всієї території України. Важливо бути пильними, дотримуватись сигналів тривоги та знаходитись в безпечних місцях до оголошення відбою.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь