Новостная Ложка » Ді Марціо повідомляє про можливий перехід Де Хеа в футбольний клуб “Дженоа

Ді Марціо повідомляє про можливий перехід Де Хеа в футбольний клуб “Дженоа

Ді Марціо повідомляє про можливий перехід Де Хеа в футбольний клуб “Дженоа

Давід де Хеа має намір підписати контракт з Дженоа

Відомий іспанський воротар Давід де Хеа, за інформацією респектабельного спортивного журналіста Джанлука Ді Марціо, виявив готовність підписати контракт з італійським клубом Серії А – Дженоа.

Можливість підписання контракту вивчається

На даному етапі, керівництво генуезького клубу розглядає можливість підписання контракту з 33-річним колишнім голкіпером Манчестер Юнайтед. Втім, остаточне рішення щодо цього питання ще не прийнято.

Останній вихід на поле

Давід де Хеа востаннє взяв участь в офіційному матчі 3-го червня 2023 року, у фіналі Кубка Англії, де його команда Манчестер Юнайтед поступилася Манчестер Сіті з рахунком 1:2.

Переговори з саудівськими клубами

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що Де Хеа проводить переговори з двома клубами з Саудівської Аравії.

“Цей перехід може стати новим етапом в кар’єрі Давіда де Хеа і дати йому нові можливості для розвитку”, – зазначив автор цього сайту.

Висновок автора сайту

За останній рік, Давід де Хеа, на жаль, не був залучений до участі в офіційних матчах. Однак, зауважує автор, це не зводить на нівечу його потенціал і досвід. Існує всі причини вважати, що він зможе знайти своє місце в новому клубі і продовжити свою успішну футбольну кар’єру.

Давід де Хеа готовий підписати контракт із Дженоа

Іспанський воротар Давід де Хеа, за інформацією журналіста Джанлука Ді Марціо, виявив готовність підписати контракт з італійським клубом Серії А – Дженоа.

Розглядається можливість підписання контракту

Керівництво генуезького клубу розглядає можливість підписання 33-річного колишнього голкіпера Манчестер Юнайтед, але поки що не прийняло остаточного рішення.

Останній вихід на поле

Востаннє Давід де Хеа виходив на футбольне поле в офіційному матчі 3-го червня 2023 року, у фіналі Кубка Англії. У тому матчі Манчестер Юнайтед поступився Манчестер Сіті із рахунком 1:2.

Переговори з саудівськими клубами

Раніше повідомлялося, що Де Хеа веде переговори з двома саудівськими клубами.

Цитата автора сайту

“Цей перехід може стати новим етапом в кар’єрі Давіда де Хеа і дати йому нові можливості для розвитку”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

За останній рік Давід де Хеа не брав участі в офіційних матчах, але його потенціал і досвід не залишають сумніву, що він зможе знайти своє місце в новому клубі і продовжити свою успішну кар’єру.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь