Новостная Ложка » Реал” оголосив список гравців для зборів у США: Лунін увійшов до складу, але Мбаппе – ні

Реал” оголосив список гравців для зборів у США: Лунін увійшов до складу, але Мбаппе – ні

Реал” оголосив список гравців для зборів у США: Лунін увійшов до складу, але Мбаппе – ні

Підготовка “Реала” до нового сезону: основні теми статті

В цій статті ми разом з вами дізнаємось, чим живе любимий нами “Королівський клуб” в період перед стартом нового сезону. Взявши за основу офіційні заяви, коментарі тренера та актуальні новини, ми відслідкуємо, як обирається склад команди на передсезонне турне в США, проаналізуємо прізвища, які вийшли за рамки вибору, та постараємося зрозуміти причини цього. Окрім цього, ми розглянемо питання продовження контрактів з основними гравцями команди.

Список гравців для турне в США

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті вже визначився із списком футболістів, які відправляться до США на передсезонне турне. В складі команди, який вирушила до Америки, також знаходиться відомий український воротар Андрій Лунін.

Відсутність головних гравців

Кілька важливих футболістів “Реала” не зможуть взяти участь у матчах у США цього літа через травми та тривалі відпустки після виступів на Євро та Кубку Америки.

Продовження контрактів

“Реал” оголосив про продовження контрактів з деякими ключовими гравцями, є важливою стратегією команди на майбутній сезон.

Висновок автора

Враховуючи всі зміни, які відбулися в команді, автор робить певні припущення про те, як це може вплинути на гру “Реала” в новому сезоні. Автор також наголошує на важливості нового сезону для тренерського штабу та новачків.

“Королівський клуб” готується до нового сезону

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті визначився зі списком футболістів, які відправляться до США на передсезонне турне. Серед вибраних футболістів є і Андрій Лунін. Гравці, позначені зірочкою, приєднаються до команди вже у США через відпустки, які вони отримали після виступів за свої збірні.

Список гравців, які не зіграють у США цього літа

Дані Карвахаль, Давід Алаба (травма), Ферлан Менді, Орельєн Чуамені, Едуардо Камавінга, Федеріко Вальверде, Джуд Беллінгем та Кіліан Мбаппе не зможуть взяти участь у матчах у США цього літа. Всі крім Алаби отримали більш тривалі відпустки через виступи на Євро та Кубку Америки.

Продовження контрактів

Раніше було повідомлено, що “Реал” продовжить контракти з Карвахалем та Менді.

Цитата автора сайту

“Цей сезон обіцяє бути цікавим для ‘Реала’. Вони готуються до нього з новим складом і новими амбіціями. Це буде важливий тест для команди і її тренера.”

Висновок автора сайту

“З урахуванням всіх змін, які відбулися в команді, цей сезон може стати переломним для ‘Реала’. Чи зможе команда показати хорошу гру і чи зможуть новачки проявити себе на достойному рівні – час покаже.”

Джерело: football.ua

Залишити відповідь