Новостная Ложка » Повітряна тривога лунала один раз: як у Дніпрі та області пройшла ніч на 5 серпня

Повітряна тривога лунала один раз: як у Дніпрі та області пройшла ніч на 5 серпня

Повітряна тривога лунала один раз: як у Дніпрі та області пройшла ніч на 5 серпня

У ніч з 4 на 5 серпня в Дніпропетровській області тривала тривожна ситуація, коли сигнал повітряної тривоги лунав протягом понад 5 годин. Це стало результатом нападу окупантів на Нікопольський район, який включав вибухи та обстріли з дронів-камікадзе та артилерії. Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про постраждалих та матеріальні збитки, зазначаючи, що нікті з потерпілих не потребує госпіталізації. У районі були пошкоджені різноманітні об’єкти, включаючи будівлі, автомобілі, лінії електропередач та газогони. Дана подія є нещодавньою акцентуацією збільшення напруженості на сході країни, де мирні жителі продовжують страждати через постійні напади терористів. Подібні інциденти лише підкреслюють потребу в подальшій міжнародній підтримці та вирішенні конфлікту.

У ніч з 4 на 5 серпня сигнал повітряної тривоги у Дніпропетровській області лунав більше 5 годин. Про ситуацію на ранок пише «Дніпро Оперативний».

Як йдеться у ранковому зведенні Дніпровської міської влади, сьогодні вночі сигнал повітряної тривоги лунав один раз та тривав 5 годин 41 хвилину. Близько третьої ночі було чутно вибухи. 

За повідомленням голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, ввечері та вночі окупанти атакували Нікопольський район дроном-камікадзе та артилерією. У Покровській громаді постраждали дві людини: 26-річний чоловік і 70-річна жінка. Вони будуть лікуватися вдома.

Пошкоджені кафетерій, торгівельний павільйон, автомат з продажу води, 8 приватних будинків, 6 господарських споруд, гаражі, авто, сонячні панелі, лінії електропередач і газогін.

У Нікополі побите приватне підприємство. Від ворожих ударів страждали і Червоногригорівська, Марганецька та Мирівська громади. Люди цілі.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпропетровській області вибухнула саморобна граната. Також ми писали, що двоє підлітків спалили автомобілі ЗСУ у Дніпропетровській області.

Джерело: dnepr.express

Залишити відповідь