Новостная Ложка » Війна, день 899: Режим КТО в трьох областях РФ, ГУР знищило російський катер у Криму

Війна, день 899: Режим КТО в трьох областях РФ, ГУР знищило російський катер у Криму

Війна, день 899: Режим КТО в трьох областях РФ, ГУР знищило російський катер у Криму

Бойові зіткнення на фронті: Огляд ситуації

У щоденному огляді військової ситуації ми зосереджуємось на ключових бойових епізодах, які мали місце на лінії фронту в Україні. Детально розглядаємо різні напрямки боїв, включаючи Харківський, Куп’янський, Лиманський, Сіверський, Краматорський, Торецький, Покровський, Курахівський, Времівський і Придніпровський напрямки.

Атаки противника по території України

Розглядаємо методи і засоби ведення бойових дій з боку противника, включаючи ракетні і авіаційні удари, використання дронів-камікадзе та обстріли позицій наших військ і населених пунктів.

Відзначення героїв

Налягаємо на важливість вдячності і визнання мужності та відданості наших воїнів, особливо тих, хто служить у 47-й окремій механізованій бригаді «Ма́ґура», 110-й окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка і 100-й окремій механізованій бригаді.

“Наші воїни демонструють неймовірну мужність і стійкість, захищаючи рідну землю від ворога. Кожен день вони доводять, що Україна непереможна.”

Висновок

Незважаючи на напружену ситуацію на фронті, наші захисники продовжують успішно відбивати атаки ворога, завдаючи йому значних втрат. Вони знову і знову демонструють високий рівень професіоналізму і відданості своїй справі, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.


Бойові зіткнення на фронті: Огляд ситуації

На цей час відбулося 92 бойових зіткнення. Найгарячішою щодо ворожого наступу сьогодні залишалася ситуація на Покровському напрямку.

Атаки противника по території України

Протягом доби противник завдав по території України одного ракетного удару із застосуванням однієї ракети, 53 авіаційні удари (задіяв, зокрема 73 КАБи), використав для ураження 577 дронів-камікадзе. Здійснив 3439 обстрілів позицій наших військ і населених пунктів.

Харківський напрямок

На Харківському напрямку ворог п’ять разів атакував у районі Вовчанська. Чотири з них успішно відбиті нашими захисниками, ще одна — триває.

Куп’янський напрямок

На Куп’янському напрямку ворог протягом дня п’ять разів безуспішно намагався просунутися неподалік Стельмахівки.

Лиманський напрямок

На Лиманському напрямку ворог атакував 13 разів в районах Макіївки та Невського, а також у Серебрянському лісі. Досі точиться одне боєзіткнення, ситуація контрольована, решту — наші воїни зупинили.

Сіверський напрямок

На Сіверському напрямку ворог впродовж дня шість разів намагався прорвати нашу оборону в районах Білогорівки, Спірного та Виїмки. Безуспішно. Зазнав втрат.

Краматорський напрямок

На Краматорському напрямку активність противника вилилась в дев’ять бойових зіткнень. Вісім ворожих атак в районах Часового Яру та Білої гори захлинулись. Одне боєзіткнення ще триває. Загарбники зазнають втрат.

Торецький напрямок

На Торецькому напрямку наші війська теж відбивали дев’ять атак противника поблизу Північного, Торецька, Залізного та Нью-Йорка. Сім -завершились, а у районі Нью-Йорка тривають бої у двох локаціях. Ситуація контрольована.

Покровський напрямок

Найбільшу активність ворог проявив сьогодні на Покровському напрямку. Усього окупанти 33 рази намагалися вклинитися в нашу оборону. Зусилля концентрує в районах Гродівки та Желанного. Окрім них, атакував поблизу ще дев’яти різних населених пунктів. Наразі, десять боєзіткнень тривають. Наші оборонці вживають заходів для недопущення просування противника вглиб української території. Ворог зазнає значних втрат — за попередньою інформацією, наші воїни знешкодили на цьому напрямку 313 окупантів, 115 з них — безповоротно. Знищено чотири бойових броньованих машини, артсистему і 17 бліндажів. Ще три гармати, броньований тягач та автомобіль значно пошкоджено.

Курахівський напрямок

На Курахівському напрямку ворог дев’ять разів атакував наші позиції. Найбільшу активність проявив у районах Красногорівки і Георгіївки. Усі спроби загарбників прорватись на цьому напрямку були безуспішними.

Времівський напрямок

На Времівському напрямку триває бій поблизу Водяного.

Придніпровський напрямок

На Придніпровському напрямку противник не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Два штурми агресора відбито українськими воїнами.

Відзначення героїв

Сьогодні відзначаємо воїнів 47-ї окремої механізованої бригади «Ма́ґура», 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка і 100-ї окремої механізованої бригади, які мужньо тримають оборону на найгарячіших напрямках фронту.

Цитата автора сайту

“Наші воїни демонструють неймовірну мужність і стійкість, захищаючи рідну землю від ворога. Кожен день вони доводять, що Україна непереможна.”

Висновок автора сайту

Ситуація на фронті залишається напруженою, але контрольованою. Наші захисники продовжують відбивати атаки ворога, завдаючи йому значних втрат. Українські воїни демонструють високий рівень професіоналізму і відданості своїй справі, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь