Новостная Ложка » Атлетико на останніх хвилинах вириває перемогу у Лейпцига

Атлетико на останніх хвилинах вириває перемогу у Лейпцига

Атлетико на останніх хвилинах вириває перемогу у Лейпцига

Атлетико, який не пропускав у чотирьох матчах поспіль, вже на 4-й хвилині опинився в ролі наздоганяючого. Захисні порядки «матрацників» пропустили гостру контратаку 3 в 3, внаслідок якої Шешко зміг виявитися спритнішим за всіх і головою відправив м’яч вже у порожні ворота. Потрібно відзначити, що дебют був явно не за командою зі столиці Іспанії. Лейпциг краще контролював м’яч, а Атлетико виглядав трохи незібраним і припускався багато помилок.

Але через чверть години команда Сімеоне все ж таки почала «приходити до тями», хоча Лейпциг все ще не збирався грати другим номером і намагався довго контролювати м’яч. Але мадридці мали зовсім інші плани: включивши потужний пресинг, вони позбавили гостей з Німеччини практично всіх атакуючих аргументів.

Гол, який забив Грізманн на 28-й хвилині, був цілком закономірним. До цього моменту підопічні Сімеоне щонайменше двічі мали змогу зрівняти рахунок.

До середини другого тайму йшла взаємна боротьба без будь-яких супергострих моментів. Все, що можна згадати – це заміни та ціла низка жовтих карток. Намагання тренерів змінити щось у грі не пройшли даремно. Більшою мірою це, звичайно, стосується Дієго Сімеоне, хоча і Лейпциг зміг знайти трохи «протиотрути» проти пресингу «матрацників» і почав навідуватися до штрафного майданчика Яна Облака. Декілька непоганих шансів мали Сімонс і Поульсен, який вийшов на заміну.

А результат матчу вирішив той самий Грізманн, який на останній хвилині виписав чудову передачу на Хосе Хіменеса. Той буквально завис у повітрі і головою переграв Гулачі, який проводив відмінний матч. Драматичний камбек підопічних Сімеоне!

Атлетико приєднався до команд, які розпочали Лігу чемпіонів із перемоги. Таких у великій турнірній таблиці ЛЧ можна нарахувати 15. У наступному турі мадридці зіграють у Лісабоні з Бенфікою, а РБ Лейпциг прийме Ювентус.

2024-25, Ліга Чемпіонів

Атлетіко М – РБ Лейпциг 2:1 (1:1)
Голи: Шешко, 4 (0:1); Грізманн, 28 (1:1); Хіменес Хосе, 90 (2:1)

Атлетіко М: Облак; Ле Норман; Рейнілду; Хіменес Хосе; Де Пауль (Галлахер К., 63); Коке; Корреа А. (Моліна Н., 66); Льоренте М.; Рікельме Р. (Ліно, 62); Альварес Хул. (Сьорлот, 63); Грізманн (Вітсель, 92)
Запасні: Антонио Гоміс; Муссо; Аспілікуета; Галан Х.; Лангле; Серрано Х.; Сімеоне Д-о
Попередження: Ле Норман 10; Хіменес Хосе 60; Де Пауль 60

РБ Лейпциг: Гулачі; Люкеба; Орбан В.; Айдара А.; Вермерен (Зайвальд Н., 60); Раум Д.; Сімонс Х. (Елмас, 82); Хенріхс (Гертрейда, 69); Нуса (Баумгартнер, 46); Опенда; Шешко (Поульсен Ю., 69)
Запасні: Вандевордт; Бітшиабу; Клостерман; Габель В.; Кампль; Андре Сілва
Попередження: Люкеба 39; Баумгартнер 49; Хенріхс 64; Опенда 93

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь