Новостная Ложка » Автор гола у ворота Динамо сподівається, що його гол стане вирішальним

Автор гола у ворота Динамо сподівається, що його гол стане вирішальним

Автор гола у ворота Динамо сподівається, що його гол стане вирішальним

Нападник шотландського Рейнджерс Сіріл Дессерс, гол якого вчора дивом звів до нічиєї матч із київським Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів, був одним із найщасливіших людей після фінального свистка.

“Всі могли побачити, що Динамо — дуже хороша команда тактично та технічно, тому нам довелося багато працювати, щоб контролювати усі зони. Та й взагалі, ми тривалий час дуже старанно працювали. Можливо, результати цієї роботи на полі відразу не видно, але такі матчі, як сьогоднішній, можуть усі змінити”, – підбив Дессерс підсумки матчу в інтерв’ю клубній прес-службі.

Свій гол він не переоцінює, але й не недооцінює:

“Я радий забити гол наприкінці гри та завоювати з командою хороший результат. Сподіваюся, тепер справи почнуть йти на нашу користь. Думаю, всі бачили, якими незадоволеними залишали поле гравці Динамо. Сподіваюся, що мій пізній гол виявиться вирішальним у цьому двоматчевому протистоянні. Готовність і вміння боротися остаточно справді важливі. Ми цей менталітет кілька разів демонстрували минулого сезону, коли відігравалися у низці матчів. Ми ніколи не здаємось, продовжуємо йти до своєї мети, навіть якщо граємо проти гарної команди”.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь