Новостная Ложка » Бельгія забиває двічі та програє 0:1: дивитись гол Словаччини

Бельгія забиває двічі та програє 0:1: дивитись гол Словаччини

У групі Е після першого туру – ситуація, яку ніхто б не передбачив. Фаворити дружно програли, аутсайдери виграли завдяки самовідданості та холоднокровності.

Втім, за словаків сьогодні, здавалося, було все. Зокрема – ВАР, який скасував два голи Ромелу Лукаку. Ще один удар бельгійців було відбито захисником з лінії воріт. Але жодною щасливою нагодою тут не пахне. Звичайно, Бельгії прикро – але їхній суперник повністю заслужив свою сенсаційну перемогу.

Гол Словаччина забила на самому початку поєдинку, після того, як двічі мало не пропустила. Часу залишалося ще більш ніж достатньо. Ніхто не мав сумніву, що бельгійці візьмуть своє. Ніхто не міг уявити, як розгорнуться події далі. А вийшло так, що Словаччина, продемонструвавши залізну організацію та нелюдську самовіддачу, взяла гру під контроль.

Можна було припустити, що сил цієї команди не вистачить на весь матч. І в середині другого тайму здавалося, що вони скінчилися. Бельгія притиснула суперника до воріт і почала його методично бити. Але постійні невдачі у заключній стадії атак морально надломили ‘дияволів’. Словаки схаменулися і довели матч до перемоги в тому ж стилі, в якому і починали.

Євро-2024

Бельгія – Словаччина 0:1 (0:1)
Голи: Шранц, 7 (0:1)

Бельгія: Кастельс; Дебаст; Кастань; Онана А.; Фас; Карраско (Лукебакіо, 84); Мангаля О. (Бакайоко Й., 57); Де Брюйне; Лукаку Р.; Троссар (Тілеманс, 74); Доку Ж. (Опенда, 84)
Запасні: Камінський; Селс; Вертонген; Де Куйпер; Меньє; Теате; Вермерен; Вітсель; Вранкс; де Кетеларе
Попередження: Мангаля О. 29; Тілеманс 76; Лукебакіо 85

Словаччина: Дубравка; Вавро; Ганцко; Пекарік; Шкриняр; Гараслін (Суслов Т., 70); Дуда (Оберт, 90); Куцка; Лоботка; Боженік (Стрелець, 70); Шранц (Дюрiш, 81)
Запасні: Равас; Родак; Де Марко; Дьйомбер; Коша; Бенеш; Беро; Грошовський; Ріго; Зауер; Тупта
Попередження: Шранц 41

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь