Новостная Ложка » Беллінгем визнав, що сам не очікував такого старту в Реалі

Беллінгем визнав, що сам не очікував такого старту в Реалі

Атакуючий півзахисник мадридського “Реала” Джуд Беллінгем прокоментував свої два голи у вчорашньому матчі з “Осасуною”.

“Ключем до успіху було забити швидкий гол і не пропустити. Якщо ми зберігаємо свої ворота в недоторканності, то можемо забити гол. Те, що ми не пропускаємо швидкі голи, є позитивною зміною і допомагає нам йти до перемоги. Забивши швидкий гол , ми полегшили собі гру.

Це гарний початок мого життя тут, у Мадриді. Ви все мені дуже допомогли: співробітники клубу, мої партнери по команді та вболівальники. Я дуже вдячний. Я не збираюся забивати в кожному матчі, але я маю намагатися підтримувати цей рівень, щоб спробувати здобути максимум перемог.

Перший гол був забитий у результаті красивої гри Модріча та Карвахаля. Я увійшов до штрафного майданчика, прийняв м’яч, знайшов вільний простір і пробив з лівої ноги. Це був добрий удар. У моменті з другим голом ми дуже добре зрозуміли один одного з Феде, і я переграв воротаря. Два хороші голи завдяки командній грі. Я був там, щоб покласти останній шматочок у пазл. Завжди приємно забивати, і тим більше коли виграєш.

Я впевнений у собі хлопець, але я не очікував такого гарного старту. Я дуже задоволений. Пройшло лише десять матчів, і потрібно підтримувати цей рівень протягом усього сезону. На цьому етапі не можна просити про більше. На даний момент у нас все гаразд. Я твердо стою на ногах, але жадаю більшого».

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь