Новостная Ложка » Богдан Михайличенко – вже у Поліссі

Богдан Михайличенко – вже у Поліссі

Богдан Михайличенко – вже у Поліссі

У статті розкрито інформацію про те, що захисник Богдан Михайличенко гратиме за команду Полісся. Він був помічений на одному з відео, яке команда опублікувала в соціальній мережі Інстаграм. Зазначено, що Михайличенко перейде до житомирського клубу вільним агентом і контракт його діятиме до літа 2026 року. Раніше гравець виступав за загребське Динамо, де зіграв 15 матчів і зробив 2 результативні передачі. Інформація про офіційне оголошення поки відсутня, але вже очевидно, що Михайличенко приєднається до Полісся на зимових зборах у Іспанії.

Захисник Богдан Михайличенко, схоже, таки гратиме за Полісся, як і передбачалося. І хоча офіційного оголошення з цього приводу ще не було, воно вже знаходиться в житомирській команді.

Михайличенко потрапив на одне з відео, яке Полісся опублікувало у своєму акаунті в Інстаграм. Він тренується разом з іншими гравцями команди в Іспанії, де відбуваються її зимові збори.

26-річний гравець перейде до житомирського клубу вільним агентом, повідомляє ТаТоТаке. За інформацією цього джерела, контракт діятиме до літа 2026 року.

Попереднім клубом Михайличенка було загребське Динамо, де він виступав із літа 2023 року. За хорватський клуб Богдан зіграв 15 матчів у всіх турнірах, зробивши дві результативні передачі.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь