Новостная Ложка » Довбик дебютував у Серії А, але пішов із поля без гола

Довбик дебютував у Серії А, але пішов із поля без гола

Довбик дебютував у Серії А, але пішов із поля без гола

Дебют Артема Довбика у Серії А відбувся. Дебют непростий – українцю доводиться адаптуватися до зовсім іншого футболу та команди. Але свій момент у матчі з Кальярі форвард все ж таки мав.

Взагалі найцікавіше в поєдинку Кальярі та Роми почалося приблизно з 80-ї хвилини. До цього на полі була більш менш рівна боротьба. У першому таймі яскравіше в атаці грали господарі, після перерви – гості. І помітно освіжив гру римлян Дібали, який вийшов на заміну.

Саме він ледь не допоміг Довбику відкрити рахунок своїм голам у чемпіонаті Італії. На 80-й хвилині Дібала м’яко навісив на лінію воротарського, де український форвард виграв боротьбу в повітрі і пробив головою. На жаль, Кальярі врятувала поперечина. Втім, вже в наступній атаці каркас зіграв на боці Роми, коли Марін потужно пробив із лінії штрафного майданчика.

Був у Артема Довбика ще один момент, коли у швидкій контратаці українець вирішив пробити з-за меж штрафного майданчика. Воротар відбив м’яч прямо на Пеллегріні, який вразив порожні ворота. Однак у цьому епізоді арбітри зафіксували офсайд.

0:0 – важкий старт Роми, яка наступного туру зіграє вдома з Емполі. Можливо, на Стадіо Олімпіко Довбику пощастить більше?

2024-25, Чемпіонат Італії: Турнірна таблиця

2024-25, Чемпіонат Італії

Кальярі – Рома 0:0

Кальярі: Скуффет; Ауджелло; Аццi; Луперто; В’єтеска; Дзаппа; Праті (Адопо, 72); Дейола; Марiн P.; Лувумбо (Паволеттi, 71); Пікколі Р. (Лападула, 86)
Запасні: Шеррі; Ілієв В.І.; Дi Пардо; Хацидіакос; Оберт; Паломiно; Фелічи; Макумбу; Мутандва; Перейро
Попередження: Дейола 84; Аццi 92

Рома: Свілар; Анхеліньо; Челік; Манніні; Ндіка; Манчіні Дж.; Крістанте; Ле Фе (Бальданцi, 61); Пеллегріні Ло.; Залевський (Дибала, 69); Довбик (Эль-Шааравi, 90); Суле М. (Т. Абрагам, 90)
Запасні: Марін Р.; Раян М.; Даль; Смоллінг; Траоре А-р; Нардін; Бове E.; Пізіллі; Коста Жоау; Шомуродов

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь