Новостная Ложка » Джека Гриліша пограбували на мільйон фунтів

Джека Гриліша пограбували на мільйон фунтів

Огляд статті: Напад на особняк Манчестер Сіті Джека Гриліша

Світово відомий футболіст Джек Гриліш, який виступає у складі Манчестер Сіті, став жертвою нападу грабіжників у своєму особняку. Злочин став шоком для родини Гриліша, яка у той момент дивилася матч свого родича на телевізорі. У цій статті ми розкажемо подробиці цього нападу та надамо вам огляд особиної власності Джека Гриліша, яку він придбав лише кілька місяців тому.

Напад на особняк

Вечеря, коли всі близькі родичі Джека Гриліша спостерігали за матчем, раптово перетворилася на кошмарну ситуацію. Чуючи шум та гавкот своїх собак, родина встигла спуститися до укриття та викликати поліцію. Незважаючи на швидку реакцію, грабіжники встигли заволодіти цінними предметами та втекти з місця злочину. Зараз проводиться розслідування та пошук злочинців.

Особистість Джека Гриліша

Джек Гриліш – відомий спортсмен та футболіст, який недавно перейшов у склад Манчестер Сіті з Астон Вілли. Однак, крім своїх досягнень на полі, Гриліш також відомий як любитель розкошного життя та дорогих придбань. Нещодавно він придбав розкішний особняк у Чеширі за 6 мільйонів фунтів, який має семеро спалень, басейн, тренажерний зал та багато інших розкішних особливостей.

На території особняка розташовані також рибальське озеро, тенісний корт, майданчик для гольфу та винний склад. Цей особняк став настоящим символом успіху та добробуту Джека Гриліша.

Весь цей напад тільки підкреслює важливість безпеки та захисту особистості спортсменів. Намагаючись забезпечити себе та своїх родичів безпекою та спокоєм, Джек Гриліш повинен буде ужити всіх заходів для попередження подібних випадків у майбутньому.

Особняк вінгера Манчестер Сіті Джека Гриліша зазнав нальоту грабіжників. У результаті було винесено коштовності загальною вартістю близько мільйона фунтів.

Подробиці події повідомляє The Sun. Все сталося увечері, коли сім’я (батьки, бабуся, дві сестри, брат та наречена) дивилися по телевізору матч Евертон – Манчестер Сіті за участю свого родича. Почувши шум і гавкіт собак, вони спустилися в укриття, натиснувши на це кнопку виклику поліції. Але до того моменту, як вона прибула, грабіжники встигли зробити свою справу і піти зі здобиччю. Поки що на їхній слід вийти не вдалося.

Маєток, розташований у Чеширі, Гриліш придбав восени 2022 року за 6 мільйонів фунтів. Як повідомляє видання, у будівлі – сім спалень, басейн, вітальня та тренажерний зал, а на території – розкішний сад, рибальське озеро, тенісний корт, майданчик для гольфу та винний склад.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь