Новостная Ложка » Франція завдяку автоголу мінімально переграє Австрію: дивитись відео голу

Франція завдяку автоголу мінімально переграє Австрію: дивитись відео голу

Збірні Франції та Австрії закрили програму першого туру групи D на Євро-2024.

Найнебезпечнішим у першому таймі був зірковий гравець французів Кіліан Мбаппе. Саме він завдав перший гострий удар у матчі, коли на 8-й хвилині намагався вразити нижній ближній кут воріт. Але Пенц вчасно зреагував на цей постріл і перевів м’яч на кутовий. Не вдалось забити прямим ударом, Мбаппе задіяв для цього суперника. Післяя його навісу-прострілу на незручній висоті Вебер зрізав м’яч у власні ворота і французи повели в рахунку.

На 55-й хвилині Мбаппе увімкнув свою швидкість і втік від двох захисників. Але вихід сам на сам з Пенцем не реалізував, пробивши повз ворота. Потому були певні шанси від Кунде і Тюрама, але Пенц із захисниками їх нейтралізували. Австрійці замінами намагались змінити перебіг подій, але захист французів не надав їм такої можливості. У підсумку – 1:0 перемога команди Дідьє Дешама.

Євро-2024

Австрія – Франція 0:1 (0:1)
Голи: Вебер М., 38 (автогол) (0:1)

Австрія: Пенц; Мвене (Прасс, 88); Пош; Вебер М. (Траунер, 58); Грілліч (Виммер П., 59); Дансо; Забітцер; Зайвальд Н.; Лаймер (Шмід Р., 92); Баумгартнер; Грегоріч (Арнаутовіч, 58)
Запасні: Лінднер; Хедль; Данілюк Ф.; Лінгарт; Зайдль M.; Кайнц; Кверфельд; Вайманн; Грюлль; Ентруп
Попередження: Вебер М. 16; Мвене 34; Баумгартнер 79; Лаймер 84; Дансо 93

Франція: Меньян; Кунде; Саліба; Ернандес Тео; Упамекано; Канте Н.; Рабйо (Камавінга, 71); Грізманн (Фофана Ю., 90); Дембеле У. (Коло Муані, 71); Мбаппе (Жіру, 90); Тюрам М.
Запасні: Ареоля; Б. Самба; Клосс Ж.; Конате І.; Менді Фе.; Павар; Заїр-Емері; К. Коман; Тчуамені; Барколя Б.
Попередження: Дембеле У. 56; Мбаппе 89

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь