Новостная Ложка » Гравцям Реала не подобається відсутність підтримки Луніна з боку Анчелотті

Гравцям Реала не подобається відсутність підтримки Луніна з боку Анчелотті

Гравцям Реала не подобається відсутність підтримки Луніна з боку Анчелотті

Іспанська преса повідомляє про негативну реакцію футболістів Реала на слова головного тренера Карло Анчелотті, який заявив, що Андрій Лунін не буде основним голкіпером команди.

Нагадаємо, що український воротар відіграв усі останні матчі за свій клуб через травми двох своїх конкурентів – Кепи Аррісабалаги та Тібо Куртуа. Незважаючи на впевнену гру, Лунін так і не отримав підтримки з боку Карло Анчелотті, який після перемоги над Кадісом у неділю заявив, що вже наступного туру Ла Ліги у ворота Реала повернеться Кепа.

Як повідомляє Relevo, ці слова італійського тренера не сприйняли гравці Реала, які вважають, що Анчелотті своїми заявами негативно впливає на атмосферу всередині колективу. На думку футболістів, Карло варто спочатку дочекатися повного повернення Кепи до тренувань, перш ніж оголошувати про заміну голкіпера.

Додамо, що Лунін провів у сезоні п’ять матчів за Реал, у яких тричі відстояв на нуль і пропустив два м’ячі. Аррісабалага має шість сухих матчів з 13 і десять пропущених голів.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь