Новостная Ложка » Гайдучик зберігає Вересу місце в УПЛ

Гайдучик зберігає Вересу місце в УПЛ

Гайдучик зберігає Вересу місце в УПЛ

Верес другий рік поспіль відстояв право грати в УПЛ у матчах плей-офф. У неділю підопічні Олега Шандрука впевнено обіграли на своєму полі Епіцентр – 3:1.

У матчі-відповіді багато, якщо не все, вирішив швидкий гол. Вже на сьомій хвилині Гайдучик скористався грубою помилкою Владислава Кристіна (першою з багатьох) та розстріляв ворота Чорнобая. Для гостей пропущений м’яч не мав стати катастрофою – навряд чи команда Першої ліги розраховувала зберегти у недоторканності свої ворота у матчі у Рівному. І на якийсь час Епіцентр перехопив ініціативу та став загрожувати воротам Когута. Але компенсовані до першого тайму хвилини стали для підопічних Сергія Нагорняка фатальними.

Спочатку Владислав Кристін фактично вивів Шарая віч-на-віч. А вже перед свистком на перерву свій другий м’яч забив Гайдучик, який завершив рейд у штрафний майданчик суперника точним ударом у дальній нижній кут – 3:0.

На цьому, власне, і все – другий тайм був цікавий лише з погляду статистики. Її трохи підправив Стень, котрий на 89-й хвилині розмочив рахунок. У свою чергу Верес не раз міг збільшити свою перевагу, але так і не довів справу до розгрому.

Втім, головне, що Верес зберіг місце в УПЛ у наступному сезоні.

Читайте також – Склад учасників УПЛ у сезоні 2024-25.

2023-24, Чемпіонат України, Перехід між лігами

Верес – Епіцентр 3:1 (3:0)
Голи: Гайдучик М., 7 (1:0); Шарай В., 45 (2:0); Гайдучик М., 45 (3:0); Стень, 89 (3:1)

Верес: Когут Б.; Балан (Шестаков М., 84); Банада; Вовченко С.; Кучеренко О.; Кучеров; Шевченко Є.; Дахновський (Морозко, 68); Шарай В. (Шастал, 68); Яго Сікейра (Годя, 46); Гайдучик М. (Мрвальєвич, 77)
Запасні: Кулик М.; Ющишин; Гакман; Жуліо Сезар; Курко; Кухарук; Сміян

Епіцентр: Чернобай; Климець; Мороз Вл.; Беженар А. (Алібеков, 54); Бендера (Кристін С., 46); Григоращук; Кристін В. (Жмуйда, 68); Ліповуз (Глущук, 72); Миронюк (Полюлях, 54); Стень; Кравчук Д.
Запасні: Жмурко; Козловський Д.; Ляшенко А.; Гірний
Попередження: Ліповуз 67; Алібеков 80

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь