Новостная Ложка » Кривбас вдруге поступається Вікторії і залишає Лігу Європи

Кривбас вдруге поступається Вікторії і залишає Лігу Європи

Кривбас вдруге поступається Вікторії і залишає Лігу Європи

Українські клуби, яких усі вважають міцними за мірками УПЛ, продовжують розчаровувати у єврокубках. Після Полісся двома поразками відзначився і Кривбас. У команди Юрія Вернідуба ще буде шанс проявити себе в Лізі конференцій, але там на бронзового призера УПЛ чекає іспанський Бетіс.

Невеликий сплеск активності наприкінці першого тайму – це замало для того, щоб розраховувати на позитивний результат. Вікторія, яка тиждень тому обіграла Кривбас у Кошице (2:1), могла собі дозволити грати обережно. Українцям, у свою чергу, потрібно було ризикувати. Але сміливого (не плутати з безрозсудним) футболу ми так і не побачили.

Був пам’ятний момент у Прінса, який спритно спіймав м’яч правою ногою і відразу все зіпсував другим дотиком. Був сильний удар по центру воріт від Микитишина. А ще – діагональ, яку на початку другого тайму замикав ударом головою Дібанго. І це все.

А варто було Вікторії повторити на початку другого тайму сценарій першої гри, як усе задумане Кривбасом виявилося остаточно зруйновано. Шульц у штрафному майданчику навісив на дальню штангу, де Вашулін, вигравши позицію, головою переправив м’яч у ворота. Здавалося, що після цього настав час усвідомити гостям, що втрачати їм вже нема чого – далі Ліги конференцій не відправлять. Але ж ні. Ані заміни, ані що-небудь ще не змінили ситуації на полі – Кривбас виявився не готовим продовжувати боротьбу за вихід до наступного раунду ЛЄ.

2024-25, Ліга Європи

Вікторія – Кривбас 1:0 (0:0)
Голи: Вашулін, 52 (1:0)

Вікторія: Тврдонь; Гавел; Гранач; Две С.; Ємелка; Калвах; Черв Л.; Шульц П.; Копіц (Каду, 86); Слончик (Йiрка Е., 50); Вашулін (М. Видра, 71)
Запасні: Вігеле; Мiка В.; Сен; Москера Д.; Панош; Сойка; Белло; Метцоко; Рікардіньо В.

Кривбас: Кліщук; Дібанго; Кузик Д. (Драмбаєв, 72); Стецьков; Бізімана Д. (Твердохліб Є., 61); Вакулко; Романчук О.; Квабена Прінс; Луньов (Кожушко, 84); Микитишин (Хомченовський, 61); Понєдєльнік (Бандейра, 84)
Запасні: Маханьков; Хома Б.; Аморозо М.; По Ж-М.; Соса Д.
Попередження: Кліщук 14; Стецьков 43; Хомченовський 76; Квабена Прінс 89

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь