Новостная Ложка » Любенович: Вся Україна хотіла, щоб Минай залишився в УПЛ

Любенович: Вся Україна хотіла, щоб Минай залишився в УПЛ

Любенович: Вся Україна хотіла, щоб Минай залишився в УПЛ

Головний тренер Миная Желько Любенович підбив підсумки сезону 2023/24.

Нагадаємо, що фахівець очолив Минай у грудні минулого року та допоміг закарпатському клубу повернутися у боротьбу за виживання в УПЛ. В результаті команда Любеновича втратила місце в елітному дивізіоні лише в останньому турі, коли на виїзді поступилася Кривбасу.

“Всі хотіли залишити Минай у Прем’єр-лізі. Навіть ті гравці, які вже десь розуміють, що з великою ймовірністю покинуть клуб влітку, про що ви сказали. Щиро сподіваюсь, що ці футболісти отримають гідні пропозиції та залишаться у вищій лізі. Вони на це заслуговують.

Так, тимчасово Минай стане слабшим. Але я впевнений, що ми знайдемо заміни гравцям. І як це нам вдалось взимку – побудуємо команду з «нуля» й так само як і навесні продемонструємо гарний результат вже у першій лізі”, – впевнений тренер.

Спеціаліст також відповів на питання, в чому полягає секрет успішних виступів його команди у весняній частині сезону.

“Феномен у тому, що ми дуже довго працювали з футболістами над тактикою, ігровою дисципліною, психологією. Дуже багато було індивідуальних бесід. Це все і є складові нашого «секрету». Минай демонстрував яскравий футбол. Про нас говорили більше ніж про бронзового призера.

Те, що мене найбільше порадувало – вся Україна хотіла, щоб Минай залишився в УПЛ”, – цитує Любеновича сайт Миная.

Для 42-річного Любеновича Минай – перший досвід роботи головним тренером. До цього він був асистентом у луганській Зорі, а також у сербських Залізничарі та Радничках.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь