Новостная Ложка » Маріно Пушич: Ігри на зборах тяжкі, але допомагають Шахтарю підійти до рівня ЛЧ

Маріно Пушич: Ігри на зборах тяжкі, але допомагають Шахтарю підійти до рівня ЛЧ

Маріно Пушич: Ігри на зборах тяжкі, але допомагають Шахтарю підійти до рівня ЛЧ

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич – про роботу команди на літніх зборах у Словенії.

Нагадаємо, що донеччани вже провели три спаригри, в яких перемогли Сараєво (4:1), зіграли внічию з Хайдуком (1:1) і програли ФК Бачка-Топола (0:1).

“Збори, як відомо, це не така вже велика частина з огляду на весь сезон, та це важливий етап. І хоча наш склад постійно змінюється – хтось із гравців щойно прибув, хтось поїхав на Олімпійські ігри, – це не означає, що ми не повинні покращуватися, розвивати наш ігровий стиль. І я справді задоволений тим, як ми зараз проходимо цей період підготовки та покращення.

Ці ігри дають нам дуже багато інформації, і ми мусимо зберігати внутрішню мотивацію, аби бути на тому рівні, до якого прагнемо, аби постійно покращуватися. Такі ігри тяжкі, однак дають нам змогу побачити, що нам потрібно для досягнення того рівня, до якого ми хочемо дійти, – рівня Ліги чемпіонів. Як я казав своїм гравцям: коли ви виграєте все, то наступний сезон після того буде найтяжчим, тож ви повинні фізично й ментально зберігатися на найвищому рівні. І ми працюємо над цим зараз”, – цитує тренера сайт Шахтаря.

Додамо, що у своєму наступному спарингу на словенських зборах Шахтар зіграє з турецьким Різеспором.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь