Новостная Ложка » Мінімалізм Саутгейта дає результат – Англія обігрує Сербію: дивитись відео єдиного голу

Мінімалізм Саутгейта дає результат – Англія обігрує Сербію: дивитись відео єдиного голу

Найсумніший матч Євро-2024 видали збірні Англії та Сербії, але Гарет Саутгейт свого досяг – перемога в кишені, а отже можна критикам заткнути рота.

Англійці забили досить швидкий гол. Допоміг геній Беллінгема. Він віддав пас від центру поля і звично рушив у штрафний майданчик і через два паси отримав навіс від Сака, який втілив у гол.

На 77-й хвилині Боуен навісив у штрафний майданчик, де Кейн пробив головою. Воротар сербів потягнув цей удар, перевівши м’яч у перекладину. Можна згадати ще два-три напівмоменти з боку обох команд, але не більше. Мінімалізм Гарета Саутгейта дає результат. Англія виграла – 1:0, але є гіркий присмак від цього всього. Так головний фаворит грати не може і не винен.

Євро-2024

Сербія – Англія 0:1 (0:1)
Голи: Беллінгем, 13 (0:1)

Сербія: Райкович П.; Вельковіч; Миленкович; Павлович С.; Гудель (Ілич І., 46); Лукич (Йович, 61); Милинкович-Савич С.; Влахович; Живкович А. (Бірманчевич, 74); Костіч Ф. (Младенович, 42); Митрович А. (Тадич Ду., 61)
Запасні: Милинкович-Савич В.; Петрович Дж.; Бабич Ср.; Спаїч; Стоїч; Максимович Нем.; Мияйлович C.; Самарджіч Л.; Гачіновіч; Ратков
Попередження: Гудель 39; Тадич Ду. 75

Англія: Пікфорд; Александер-Арнольд (Галлахер К., 69); Гехі; Тріпп’є; Вокер; Стоунс; Райс; Сака Б. (Боуен, 76); Фоден; Беллінгем (Майну, 86); Г. Кейн
Запасні: Ремсдейл; Гендерсон Д.; Гомес; Данк; Конса; Шоу; Палмер Ко.; Вортон А.; Воткінс; Езе; Гордон Е.; Тоуні А.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь