Новостная Ложка » Молодий захисник Шахтаря розповів про нюанси тренувань команди

Молодий захисник Шахтаря розповів про нюанси тренувань команди

Молодий захисник Шахтаря розповів про нюанси тренувань команди

18-річний захисник Шахтаря U-19 Микола Огарков, який був залучений тренерським штабом до зборів із дорослою командою, поділився своїми враженнями. Він залишився задоволений прийомом, якого він зазнав з боку гравців та тренерів першої команди. Огарков особливо відзначив почуття дружби та підтримки, яку він відчував від Vалерія Бондаря, Ярослава Ракицького, Дмитра Криськіва, Віктора Цуканова і Дениса Твардовського, з якими він грав в U-19.

Огарков також розповів про тренувальний процес із першою командою і описав його основні принципи. У Марино Пушича стиль гри спрямований на контроль м’яча та короткі та середні передачі. Програма тренувань передбачає поступове збільшення навантаження. Гравці тренуються двічі на день, працюючи з технікою уранці та з тактикою ввечері. Огарков також зазначив, що наступним кроком є аналіз попередніх матчів та постійне прагнення до перемоги.

18-річний захисник Шахтаря U-19 Микола Огарков, залучений тренерським штабом до зборів із дорослою командою, поділився своїми враженнями із клубною прес-службою.

‘Враження чудові! Команда зустріла дуже приємно, можна сказати, як удома. Усі підтримали, особливо Валерій Бондар, Ярослав Ракицький, Дмитро Криськів та Віктор Цуканов із Денисом Твардовським, бо разом грали в U-19’.

Огарков розповів, як влаштований загалом тренувальний процес у Марино Пушича:

‘Структура гри в першій команді зосереджена на контролі м’яча з короткими та середніми передачами. На початку зборів тренування були втягуючі з поступовим зростанням навантаження. Займаємось двічі на день. Зранку працюємо над технікою, а ввечері над тактичними діями. Наступний план: робити висновки з попередніх матчів, йти далі та постійно перемагати’.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь