Новостная Ложка » Ребров перевірив резерв – Україна поступається Польщі: дивитись відеоогляд матчу

Ребров перевірив резерв – Україна поступається Польщі: дивитись відеоогляд матчу

Ребров перевірив резерв – Україна поступається Польщі: дивитись відеоогляд матчу

У матчі з німцями збірна Україна змоделювала гру з Бельгією, з поляками – перевірила резерв, а гра з Молдовою матиме важливий психологічний характер. Так представили календар спарингів команди Сергія Реброва румунські журналісти, які стежать за синьо-жовтими у світлі майбутнього старту Євро-2024. Можливо, така класифікація не повністю відповідає дійсності, але, безумовно, логіка в ній присутня.

Поляки теж не сказати, щоби виставили оптимальний склад. Як і Україна, вони мають у запасі ще один спаринг, який і стане останньою перевіркою сил. Але “експеримент” господарів (назвемо ці маніпуляції зі складами таким чином) спрацював ще до перерви, коли у перші 30 хвилин біло-червоні тричі вразили ворота Бущана.

Що, звичайно, кинулося в очі – невпевнена гра збірної України на стандартах. Можна говорити про те, що Талаверов не з власної волі опинився на газоні, і на Євро-2024 у арбітра ВАР знайшовся б привід переглянути епізод із першим голом. Але це не перекреслює того, що Валюкевичу дозволили зробити надто багато перед воротами Бущана. У другому випадку Романчук своїми маневрами заплутав Зубкова, який вже не зміг перешкодити натуралізованому українцю головою відправити м’яч у ворота – 3:0.

Правий Сергій Ребров, що тільки з негативного боку розглядати цей матч не слід. Україна справді намагалася переламати хід гри. І певна надія з’явилася незадовго до перерви, коли Довбик, відгукнувшись на передачу Малиновського, спрямував м’яч точно в нижній кут. Більше того, після перерви гості значно більше проводили часу на половині поля поляків, а замінами помітно посилили свою гру. Але рахунок до фінального свистка так і не змінився: поразка 1:3 та перевірений у справі резерв.

2003-24, Товариські матчі збірних

Польща – Україна 3:1 (3:1)
Голи: Валюкевич, 11 (1:0); Зелінський П., 15 (2:0); Романчук, 30 (3:0); Довбик, 42 (3:1)

Польща: Скорупський; Валюкевич (Берешинський, 61); Ківьор; Романчук (Модер, 60); Зелінський П. (Левандовський Р., 61); Саламон Б.; Шиманський С.; Скураш; Залевський (Пухач, 73); Букса; Мілік (Урбаньскi K., 5)
Запасні: Булка; Щенсний; Бохневич; Калужиньський; Гросицький

Україна: Бущан; Бондар В.; Миколенко (Зінченко, 46); Таловеров; Тимчик; Маліновський (Михайліченко Б., 70); Сидорчук; Судаков (Шапаренко, 81); Ярмоленко (Циганков, 69); Довбик (Ванат, 76); Зубков (Мудрик, 69)
Запасні: Лунін; Трубін; Забарний; Конопля; Матвієнко М.; Сваток; Степаненко; Бражко; Яремчук
Попередження: Тимчик 49; Таловеров 86

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь