Новостная Ложка » Санчо назвали одним із головних трансферних провалів МЮ

Санчо назвали одним із головних трансферних провалів МЮ

Санчо назвали одним із головних трансферних провалів МЮ

Луї Саа, колишній нападник Манчестер Юнайтед, зробив відверте заявлення про повернення Джейдона Санчо до Боруссії Дортмунд. Вони гравець, що був викуплений Юнайтедом за 85 мільйонів євро, став одним із найдорожчих трансферів у історії клубу. Однак, Санчо відсутній на полі з липня через конфлікт з тренером Еріком тен Хагом. Саа називає цю ситуацію провалом для команди і вважає, що гравцем такого рівня не можна ставити на узбіччя через особисті розбіжності. Він закликає Санчо не думати, що він важливіший за тренера, і не поводитися таким чином у майбутньому. За час свого перебування в МЮ, Санчо провів 82 матчі, забив 12 голів та зробив шість результативних передач.

Колишній нападник Манчестер Юнайтед Луї Саа висловився про повернення вінгера Джейдона Санчо до Боруссії.

Нагадаємо, що влітку 2021 року Манчестер Юнайтед викупив у дортмундців контракт Джейдона за 85 мільйонів євро, що було одним із найдорожчих трансферів в історії Червоних дияволів. Востаннє Санчо грав за МЮ ще в серпні, після чого через конфлікт із наставником Еріком тен Хагом його було відсторонено від першої команди.

“Джейдон Санчо – один з головних трансферних провалів Манчестер Юнайтед, – вважає Саа. – Не можна допустити, щоб гравець такої майстерності опинився на узбіччі через своє мислення. Не можна відкинути його на шість місяців через це. Тільки травми можуть завадити тобі використати його.

Ми знаємо, що він досить гарний, і саме тому складно змиритися з тим, що сталося. Ти не можеш поводитися таким чином і думати, що ти важливіший за тренера”.

Додамо, що у складі МЮ Санчо провів 82 поєдинки, в яких забив 12 м’ячів і віддав шість результативних передач.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь