Новостная Ложка » Тренер Брентфорда: Не розумію, чому ми маємо продавати Тоуні

Тренер Брентфорда: Не розумію, чому ми маємо продавати Тоуні

Тренер Брентфорда: Не розумію, чому ми маємо продавати Тоуні

У статті буде розглянуто питання щодо можливого трансферу форварда Брентфорда – Айвена Тоуні у клуб Арсенал. Тренер Брентфорда, Томас Франк, висловив свою впевненість у тому, що Тоуні залишиться у команді, незважаючи на інтерес Арсеналу. Він наголосив на важливості гравця для нинішнього складу Брентфорда і підкреслив, що вони не готові його продавати. Крім того, клуб вимагає за Тоуні приблизно 80 мільйонів фунтів. Нагадаємо, що вже наступного місяця форвард зможе повернутися на поле після дискваліфікації, яка триває 8 місяців. У минулому сезоні Тоуні став третім бомбардиром АПЛ з 20 голами в 33 матчах.

Тренер Брентфорда Томас Франк упевнений, що Айвен Тоуні не залишить клуб у січневе трансферне вікно, незважаючи на предметний інтерес Арсеналу.

«Він гравець Брентфорда. Він тут, ми втратили кількох гравців атаки, і я не розумію, чому ми повинні його продавати. Я хотів би, щоб він залишився тут надовго.

Не мені обговорювати це, але якби я міг радити, то ціна має бути неймовірною, тому він залишиться тут», – сказав Франк.

Брентфорд вимагає за 27-річного форварда близько 80 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, зараз Тоуні відбуває 8-місячну дискваліфікацію за порушення регламенту ставок. Повернутись на поле він зможе 16 січня.

Минулого сезону Тоуні у 33 матчах забив 20 голів, ставши третім бомбардиром АПЛ.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь