Новостная Ложка » Вірджіл ван Дейк: Я впевнений, що зі Слотом ми досягнемо великого успіху

Вірджіл ван Дейк: Я впевнений, що зі Слотом ми досягнемо великого успіху

Вірджіл ван Дейк підтримує нового тренера Арне Слота, і вважає, що той досягне великого успіху на Енфілді.

Призначення Слота на посаду тренера Ліверпуля відбулося після успішної роботи у Феєноорді, де він привів команду до титулу чемпіона Ередивізі 2022/23 та виграшу Кубка Нідерландів цього сезону. Його майбутня діяльність на Енфілді була добре зустрінута капітаном Ліверпуля Вірджилом ван Дейком, який повідомив, що вже провів переговори з новим тренером про наступний сезон і про те, що планує залишитися в мерсісайдському клубі ще як мінімум на один рік.

«У мене залишився ще рік за контрактом. Я капітан клубу, і я ясно дав зрозуміти, що готовий допомогти новому тренеру і з ентузіазмом чекаю наступного сезону. Очевидно, що буде багато змін, але я впевнений, що ми досягнемо великого успіху.

Я, звичайно, привітав його і дуже радий за нього та його родину. Ми говорили про команду та майбутнє, але зараз я повністю зосереджений на збірній», – сказав ван Дейк.

Завдання Слота полягатиме в тому, щоб спиратися на міцний фундамент, залишений Юргеном Клоппом, і одночасно поєднувати свої ідеї та філософію. А за підтримки таких авторитетних гравців у роздягальні, як ван Дейк, його робота має йти гладко.

Серед гравців Ліверпуля панує відчутне почуття передчуття та хвилювання. Послужний список та стиль гри Слота у Фейєноорді заробили йому репутацію атакуючого тренера, що робить його відповідним наступником Клоппа.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь