Новостная Ложка » Збірна України U-19: до півфіналу готові всі, окрім дискваліфікованих

Збірна України U-19: до півфіналу готові всі, окрім дискваліфікованих

Збірна України U-19: до півфіналу готові всі, окрім дискваліфікованих

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко напередодні півфіналу Євро-2024 із Францією задоволений станом команди, незважаючи на деякі кадрові проблеми.

“На щастя, травмованих у команді немає. Є втомлені, але травмованих ні, і це добрий знак. Що стосується дискваліфікованих гравців, то це дуже важко, що три футболісти пропускають матч, але у нас є гарні виконавці, які їх замінять”, – сказав Михайленко на передматчевій прес-конференції.

Тренер усвідомлює, з яким серйозним суперником доведеться мати справу:

“Франція – дуже індивідуально сильні футболісти, які грають із високою інтенсивністю. Ми маємо бути готові до високих швидкостей. Важливо не програти єдиноборства один на один. У них може не бути награних комбінацій, але вони дуже легко проходять атаки через центр за рахунок індивідуальної майстерності гравців. Ми маємо бути постійно готові підстрахувати свого партнера. У Франції дуже сильна група атаки: нападаючі, швидкі вінгери. І тренери їх змінюють. Мені здається, там немає основних гравців як таких – усі вони високого рівня. Хлопці грають по 45-55 хвилин, один змінює іншого, тому вони й не втомилися. Дуже якісні центральні півзахисники”.

Півфінальний матч із Францією розпочнеться сьогодні у Белфасті о 21:00 за київським часом.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь