Новостная Ложка » Повітряна тривога лунала двічі: як у Дніпрі та області пройшла ніч на 13 серпня 

Повітряна тривога лунала двічі: як у Дніпрі та області пройшла ніч на 13 серпня 

Повітряна тривога лунала двічі: як у Дніпрі та області пройшла ніч на 13 серпня 

У ніч з 12 на 13 серпня в Дніпропетровській області відбулись події, які заслуговують на увагу. За даними Дніпровської міської влади, сигнал повітряної тривоги лунав двічі вночі і тривав понад годину. Однак, на щастя, обстрілів не спостерігалося. За повідомленням голови Дніпропетровської ОВА, захисники неба збили два ворожих “шахеди”. Також, пошкоджений великий обсяг майна, включаючи будинки, господарські споруди, автомобілі та лінії електропередач. Однак, рятувальники впоралися з полум’ям. Крім того, російська армія направила безпілотники на інше селище, але на щастя, ніхто не постраждав. Будемо оновлювати цю інформацію і звітувати про будь-які новини, що з’являться.

У ніч з 12 на 13 серпня сигнал повітряної тривоги у Дніпропетровській області лунав двічі. Про ситуацію на ранок пише «Дніпро Оперативний».

Як йдеться у ранковому зведенні Дніпровської міської влади, сьогодні вночі сигнал повітряної тривоги лунав двічі та тривав 1 годину 22 хвилини. Минулося без обстрілів. 

За повідомленням голови Дніпропетровської ОВА, цієї ночі захисники неба збили два «шахеди» над областю. Крім того, з вечора і до ранку окупанти били по Нікополю, Марганецькій, Червоногригорівській і Покровській громадах з дронів-камікадзе, важкої артилерії і РСЗВ “Град”. 

Пошкоджені 5 приватних будинків, 3 господарські споруди, гараж, авто, лінія електропередач. Горіла суха трава, але рятувальники вже приборкали полум’я.

Також російська армія спрямувала БпЛА на Грушівську громаду у Криворізькому районі. Всюди минулося без загиблих та постраждалих.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі затримали 16-річного підлітка, який спалив позашляховик ЗСУ. Також ми показали, як десантники беруть в полон російського окупанта.

Джерело: dnepr.express

Залишити відповідь