Новостная Ложка » Англія перемагає Італію і виходить на Євро-2024: дивитись голи

Англія перемагає Італію і виходить на Євро-2024: дивитись голи

Збірна Англії на очах у 83 000 уболівальників забезпечила собі вихід на чемпіонат Європи яскравою перемогою над Італією.

Господарі активно розпочали матч, одразу ж побігши атакувати, але замість голу самі пропустили. На 15-й хвилині Скамакка перетворив перший момент Італії на забитий м’яч, в центрі штрафного майданчика завершивши простріл з правого флангу і розстрілявши ворота Пікфорда.

Англійці після такого не одразу прийшли до тями, віддавши ініціативу гостям, проте підопічним Саутгейта допоміг повернутися в гру пенальті. Ді Лоренцо в підкаті зніс Беллінгема після чого вирок із точки впевнено виконав Кейн – 1:1 на 32-й хвилині.

До кінця тайму гра йшла на зустрічних курсах, а у другій половині британці зняли всі питання про переможця цього матчу. Спочатку Маркус Решфорд втік від трьох захисників і без шансів для Доннарумми пробив у дальній кут, потім на 77-й хвилині Гаррі Кейн добив італійців, прокинув м’яч собі на хід після помилки Бастоні та спокійно реалізував вихід сам-на-сам.

3:1 – збірна Англії не лише вийшла на Євро, а й дала шанс Україні поборотися за друге місце у групі С з Італією.

Євро-2024, Відбірковий турнір

Англія – Італія 3:1 (1:1)
Голи: Скамакка, 15 (0:1); Г. Кейн, 32 (пенальті) (1:1); Решфорд, 57 (2:1); Г. Кейн, 77 (3:1)

Англія: Пікфорд; Вокер; Тріпп’є; Стоунс (Гехі, 63); Магвайр; Райс; Фоден; Філліпс К. (Гендерсон, 69); Беллінгхем (Гріліш, 85); Решфорд; Г. Кейн
Запасні: Джонстоун С.; Ремсдейл; Александер-Арнольд; Колвілл; Данк; Галлахер К.; Воткінс; Меддісон; Боуен
Попередження: Філліпс К. 9

Італія: Доннарумма Дж.; Скальвіні; Ачербі (Бастоні, 63); Удоджі (Дімарко, 63); Ді Лоренцо; Барелла; Фраттезi; Крістанте; Эль-Шааравi (Орсолинi, 87); Берарді Д. (Распадорі, 78); Скамакка (М. Кін, 63)
Запасні: Мерет; Вiкарiо Г.; Манчіні Дж.; Дарміан; Гатті; Бонавентура; Локателлі
Попередження: Удоджі 10; Ді Лоренцо 30; Скальвіні 65

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь