Новостная Ложка » Біатлон: Прима показав найкращий результат українців у сезоні

Біатлон: Прима показав найкращий результат українців у сезоні

У італійському Антхольц-Антерсельві розпочався шостий етап Кубка світу з біатлону, і перший змагання – коротка індивідуальна гонка серед чоловіків, виявилася дуже важливою для української команди. Артем Прима здивував своїм виступом, зайнявши дев’яте місце, зробивши лише одне промаху на чотирьох вогневих рубежах. Цей результат є найкращим для українських біатлоністів та біатлоністок у поточному сезоні. Раніше найкращим результатом було десяте місце Анастасії Меркушин. Лідер сезону Йоханнес-Тінгнес Бьо виборов перше місце завдяки бездоганній стрільбі, з другим місцем відставанням понад хвилина Тарьє Бьо. Німець Йоханнес Кюн також показав сильний результат і випередив Йоханнеса Дале. Хоча ще чотири українці також брали участь у змаганнях, їх результати не настільки вражають: Артем Тищенко посів 57 місце, Денис Насико – 77, Тарас Лесюк – 80, Дмитро Грущак – 81.

В італійському Антхольц-Антерсельві стартував шостий етап Кубка світу з біатлону.

Перший же старт – коротка індивідуальна гонка у чоловіків стала знаковою для української команди. Артем Прима припустився одного промаху на чотирьох вогневих рубежах і посів дев’яте місце. Це найкращий результат для українських біатлоністів та біатлоністок у сезоні. Раніше таким було десяте місце Анстасії Меркушиної.

Перше місце за ідеальної стрільби посів лідер сезону Йоханнес-Тінгнес Бьо. Другим із відставанням більш ніж у півтори хвилини був його брат – Тар’єй. А не дав відбутися традиційному норвезькому п’єдесталу німець Йоханнес Кюн, який випередив Йоханнеса Дале.

Окрім Прими у перегонах брали участь ще чотири українці, але їх результати не вражають: 57 – Артем Тищенко, 77 – Денис Насико, 80 – Тарас Лесюк, 81 – Дмитро Грущак.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь