Новостная Ложка » Богдан В’юнник іде до польської Лехії

Богдан В’юнник іде до польської Лехії

Український форвард Богдан В’юнник, який є частиною донецького Шахтаря, ймовірно, продовжить кар’єру у польській Лехії. Усі деталі щодо його трансферу вже визначені, і передбачається, що В’юнник проведе наступні півроку у складі Лехії. Наскільки далеко заходить його співпраця з польським клубом, наразі ще невідомо. Але цей інтерес до українського футболіста з боку Лехії не є новиною, оскільки вже у серпні гданський клуб висловлював бажання переговорити з Шахтарем про цю угоду. Попередній сезон В’юнник провів у швейцарському клубі Цюріх та австрійському Грацері, де зумів проявити себе як талановитий гравець. В УПЛ він зіграв 6 матчів, забивши 1 гол і віддавши 2 асисти. Отже, перехід до Лехії може стати важливим кроком у розвитку кар’єри Богдана В’юнника.

Нападник донецького Шахтаря Богдан В’юнник, швидше за все, продовжить кар’єру у польській Лехії. Усі головні питання щодо його трансферу улагоджені. За попередньою інформацією, йдеться про оренду.

Цю інформацію повідомляє телеграм-канал Legioners.ua. Передбачається, що у Лехії В’юнник проведе найближчі піврока. Про подальшу перспективу його перебування у польському клубі поки не повідомляється.

Інтерес гданського клубу до українського форварда – не новина. Ще в серпні повідомлялося про те, що Лехія намагається вести переговори з Шахтарем про цю угоду, але тоді донецький клуб вважав за краще залишити його у своєму розпорядженні. У підсумку він провів 6 матчів в УПЛ, забив 1 гол і віддав 2 результативні передачі.

Минулого сезону 21-річний нападник провів у швейцарському Цюріху та австрійському Грацері.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь