Новостная Ложка » Дніпро-1 повернувся до тренувань без Когута та Лєднєва

Дніпро-1 повернувся до тренувань без Когута та Лєднєва

Стаття пропонує огляд першого тренування команди Дніпро-1 під час зимового збору. Прес-служба команди повідомляє, що гравці провели тривале тренування, розім’ялися і займалися фізичною підготовкою. Воротарі також працювали окремо з тренером. Гравці демонструють своє бажання боротися за перші місця в турнірній таблиці.

Також стаття вказує на травми двох гравців, які досі перебувають у лазареті, але наголошує на тому, що один з гравців поступово відновлюється і повернеться до тренувань з командою. Наразі Дніпро-1 займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ після 17 турів.

Дніпро-1 у перший робочий день на зборі провів тренування.

Прес-служба команди повідомляє, що працювали спортклубівці близько години, протягом якої ретельно розім’ялися і провели кілька кіл естафети, протягом якої воротарі працювали окремо з Миколою Медіним. У своїх враженнях та емоціях футболісти були одностайні: вони скучили за командою та мають велике бажання боротися за найвищі місця.

“У лазареті команди продовжують перебувати Ігор Когут та Богдан Леднєв. У той же час дуже приємно відзначити, що поступово відновлюється після травми Максим Третьяков. Він хоч і ще певний час працюватиме за індивідуальною програмою, але робитиме це вже разом із партнерами за командою”, – інформує прес-служба дніпрян.

Після 17 турів Дніпро-1 посідає 2 місце у турнірній таблиці УПЛ.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь