Новостная Ложка » Дніпро-1 здобуває тренерську перемогу над Динамо: огляд матчу

Дніпро-1 здобуває тренерську перемогу над Динамо: огляд матчу

Юрій Максимов дуже ретельно підійшов до матчу проти “Динамо” і найголовніше, що гравці “Дніпра-1” втілили його ідеї на полі.

Після втрати Ярмоленка, головною ударною силою киян залишався Ванат. Так ось, за весь ігровий час, який він провів на полі, Владиславу не дали завдати жодного удару.

Відкрито рахунок було на 13-й хвилині, коли Піхальонок видав чудову дальню передачу на Філіппова, той “протащив” м’яч і залишив його під удар Гуцуляку, який пробив поміж ніг Попову у кут воріт.

“Динамо” також забило до перерви, але гол Сироти після перегляду повторів арбітром матчу Копієвським не було зараховано через офсайд Бражка.

Реальний шанс відновити рівновагу був у Буяльського, але він пробив поруч зі штангою. “Дніпро-1” відповів потужним дальнім ударом Піхальонка, з яким впорався Бущан. Потім були напівмоменти Волошина та Філіппова. Далі гості не давали розгорнутись киянам і єдиний небезпечий удар завдав здалеку Бражко.

Отож, план Максимова спрацював і “Дніпро-1” здобув важливу перемогу над “Динамо” – 1:0.

2023-24, Чемпіонат України

Динамо – Дніпро-1 0:1 (0:1)
Голи: Гуцуляк, 13 (0:1)

Динамо: Бущан; Вівчаренко (Дубінчак, 46); Тимчик; Сирота О.; Попов Д.; Буяльський; Волошин Н. (Кабаєв, 65); Шепелєв В. (Беніто, 65); Бражко; Андрієвський (Шапаренко, 65); Ванат (Царенко, 82)
Запасні: Нещерет; Моргун; Малиш; Дячук М.; Біловар; Рамадані
Попередження: Шепелєв В. 51; Беніто 67; Дубінчак 70

Дніпро-1: Волинець; Сваток; Лєднєв; Кравець В. (Каплієнко, 77); Адамюк; Сарапій; Рубчинський; Піхальонок; Бабенко; Філіппов (Андре Маркос, 65); Гуцуляк (Танчик, 61)
Запасні: Юрчук; Кінарейкін; Мірошніченко Д.; Горін О.; Пуріта; Пасіч Є.; Горбунов С.; Вітіньо Кошта
Попередження: Рубчинський 21; Сарапій 31; Гуцуляк 40; Каплієнко 94

2023-24, Чемпіонат України: Турнірна таблиця

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь