Новостная Ложка » Довбик: У матчі проти Італії, який стане битвою за Євро-2024, треба буде віддати всі сили

Довбик: У матчі проти Італії, який стане битвою за Євро-2024, треба буде віддати всі сили

Форвард збірної України Артем Довбик поділився враженнями від матчу відбору до Євро-2024 проти Мальти – 3:1.

– Пенальті? Бив по воротарю, але він залишився на місці до кінця і десь трохи мене збив. Добре, що удар вийшов сильним і голкіпер не зміг на нього зреагувати. Коли в ударі є сила, він не може так швидко скластися.

– Початок першого тайму вийшов не надто добрим, і причин цьому декілька. І грали нещодавно, і готувалися до такої складної в’язкої гри. Тренер нас налаштував, що легко нам не буде точно, і Мальта буде шукати свої моменти в контратаках. Так і вийшло. Добре, що ми зуміли зібратися і здобути три очки.

– Десь і пощастило, звичайно. Але ми взяли ініціативу у свої руки, створили пару гарних моментів, які трансформувалися в голи. Особисто мені із захисниками Мальти було важче боротися, ніж з оборонцямими Північної Македонії. Македонці давали простір, а мальтійці — ні. Вони сідали дуже низько, і весь час доводилося з ними боротися. Навіть не знаю, скільки за цей матч у мене було єдиноборств. В’язкий футбол із багатьма провокаціями з боку мальтійців.

– У матчі проти Італії, який стане битвою за Євро-2024, треба буде віддати всі сили. Кожен має викластися на всі сто відсотків. Лише так можна перемогти таку збірну, як Італія, — сказав Артем Довбик.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь