Новостная Ложка » Кривбас перемагає Металіст 1925 і зберігає лідерство в УПЛ

Кривбас перемагає Металіст 1925 і зберігає лідерство в УПЛ

Кривбас перемагає Металіст 1925 і зберігає лідерство в УПЛ

Лідер чемпіонату України “Кривбас” здобув перемогу над “Металістом 1925” в матчі 11 туру УПЛ.

В першому таймі “Кривбас” забив два голи-близнюки: пас на лицьову, простріл в центр, удар впритул. В них брали участь одні й тіж самі гравці. В першому випадку ланцюжок виглядав так: Кожушко – Татарков – Задерака, у другому: Задерака – Татарков – Кожушко. Окрім цього у криворіжців було ще три гарні моменти, але Кожушко і двічі Безкоровайний свої шанси змарнували.

А “Металіст 1925”, який грав взагалі без моментів, наприкінці першого тайму несподівано забив. Після закидання з глибини Кліщук не наважився вийти з воріт, Вачіберадзе встиг першим дістатись м’яча, проштовхнути його в голкіпера, а після відскоку забіг з м’ячем у ворота.

По перерві “Кривбас” дуже уважно грав у захисті, але й про швидкі контратаки не забував. Після однієї з них і було забито третій м’яч. Удар Понєдєльніка Сидоренко відбив, але м’яч опинився у Задераки, який чітко поклав його у порожні ворота.

По тому команди обмінялись виходами ві-на-віч. Сидоров з гострого кута пробив у стійку воріт, які вже були порожніми. А Кожушко свій шанс змарнував, пробивши повз ціль. Останню нагоду змінити рахунок мав По, але після його потужного удару під поперечину м’яч перевів на кутовий Сидоренко. А відтак, перемога “Кривбасу” – 3:1, який зберігає перше місце в таблиці.

2023-24, Чемпіонат України

Металіст 1925 – Кривбас 1:3 (1:2)
Голи: Задерака, 3 (0:1); Кожушко, 32 (0:2); Вачіберадзе, 39 (1:2); Задерака, 68 (1:3)

Металіст 1925: Сидоренко Д.; Безуглий; Фарина (Капінус, 79); Жичиков; Ткачук Є.; Вачіберадзе; Габелок; Мартинюк (Юсов, 59); Русин Р. (Арі Моура, 79); Борячук (Сидоров Ол., 59); Дмитренко Всл. (Бичек, 59)
Запасні: Мартинов І.; Потімков І.; Червак; Кравченко Д.; Ткачук А.; Ременюк; Чирук
Попередження: Борячук 25; Дмитренко Всл. 42

Кривбас: Кліщук; Татарков (Гончарук, 92); Стецьков; Кузик Д. (По Ж-М., 53); Дібанго; Бескоровайний; Задерака (Блізніченко В., 92); Кожушко (Прінс, 83); Бізімана Д. (Семотюк, 46); Дебелко; Понєдєльнік
Запасні: Хома Б.; Маханьков; Вілівальд; Устименко
Попередження: Бізімана Д. 45; Стецьков 90

2023-24, Чемпіонат України: Турнірна таблиця

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь