Новостная Ложка » Марко Верратти: Победа на Евро-2020 до сих придает нам сил

Марко Верратти: Победа на Евро-2020 до сих придает нам сил

Полузащитник сборной Италии Марко Верратти поделился ожиданиями от будущего матча с Северной Маедонией в плей-офф отбора на ЧМ.

«Нам нужно быть уверенными в себе и сконцентрироваться на том, что происходит на поле. Это важный матч против команды, которая заслуживает быть в этом раунде отбора. Северная Македония очень глубоко защищается; нам придется обратить внимание на их стандарты. В то же время нам придется найти правильные способы причинить им проблемы.

Чемпионат Европы вселил в нас веру и уверенность; на том турнире мы выиграли что-то экстраординарное, играя с радостью и страстью. Даже сегодня мы говорим об этой победе, и это придает нам дополнительные силы. Я уверен, что другие команды настороженно относятся к нам из-за того, что мы сделали и кто мы такие. У нас есть хороший шанс пройти дальше».

Марко Верратті: Перемога на Євро-2020 досі надає нам сили

Півзахисник збірної Італії Марко Верратті поділився очікуваннями від майбутнього матчу з Північною Маедонією у плей-офф відбору на ЧС.

«Нам потрібно бути впевненими у собі та сконцентруватися на тому, що відбувається на полі. Це важливий матч проти команди, яка заслуговує бути в цьому раунді відбору. Північна Македонія дуже глибоко захищається; нам доведеться звернути увагу на їхні стандарти. Водночас нам доведеться знайти правильні способи завдати їм проблем.

Чемпіонат Європи вселив у нас віру та впевненість; на тому турнірі ми виграли щось екстраординарне, граючи з радістю та пристрастю. Навіть сьогодні ми говоримо про цю перемогу, і це надає нам додаткових сил. Я впевнений, що інші команди насторожено ставляться до нас через те, що ми зробили та хто ми такі. Ми маємо хороший шанс пройти далі».

Source: terrikon.com

Залишити відповідь