Новостная Ложка » Матич: МЮ нужен финиш в топ-4 и мы сделаем все для этого

Матич: МЮ нужен финиш в топ-4 и мы сделаем все для этого

Футболист «Манчестер Юнайтед» Неманья Матич высказался о нынешнем положении своей команды в чемпионате Англии.

«Как вы знаете, мы находимся не в лучшем положении в лиге, и атмосферу не назвать фантастической, но мы должны оставаться позитивными и верить до конца, потому что мы хотим финишировать в четверке.

От этого будет зависеть атмосфера в нашей раздевалке. Если мы финишируем в четверке, это будет хорошо для нас, все будут… Я не могу сказать, что счастливы, но довольны. Если мы этого не сделаем, то это будет очень грустная раздевалка.

Нам нужно финишировать в топ-4, это наша цель, и мы сделаем для этого все. Я думаю, нам это по силам. Нам нужно будет выигрывать почти каждый матч до конца сезона. Это возможно, и мы постараемся извлечь максимум».

Матич: МЮ потрібен фініш у топ-4 і ми зробимо все для цього

Футболіст «Манчестер Юнайтед» Неманія Матіч висловився про нинішнє становище своєї команди у чемпіонаті Англії.

«Як ви знаєте, ми знаходимося не в кращому положенні в лізі, і атмосферу не назвати фантастичною, але ми маємо залишатися позитивними та вірити до кінця, тому що ми хочемо фінішувати у четвірці.

Від цього залежатиме атмосфера в нашій роздягальні. Якщо ми фінішуємо у четвірці, це буде добре для нас, усі будуть… Я не можу сказати, що щасливі, але задоволені. Якщо ми цього не зробимо, це буде дуже сумна роздягальня.

Нам потрібно фінішувати у топ-4, це наша мета, і ми зробимо для цього все. Я думаю, нам це під силу. Нам потрібно буде вигравати майже кожний матч до кінця сезону. Це можливо, і ми намагатимемося отримати максимум».

Source: terrikon.com

Залишити відповідь