Новостная Ложка » Наставник Лилля: Непредсказуемость ЛЧ должна придать нам сил

Наставник Лилля: Непредсказуемость ЛЧ должна придать нам сил

Главный тренер “Лилля” Жослен Гурвеннек рассказал, чего ждет от завтрашнего ответного матча 1/8 финала Лиги чемпионов с “Челси”:

– Мы здорово сыграли в первом матче. На равных владели мячом, но, к сожалению, были недостаточно остры в атаке. Надо эффективнее действовать на половине поля соперника и заставлять его больше защищаться в штрафной. У нас несколько вариантов для игры в атаке, и команда должна отталкиваться от надежной игры в обороне, которую мы демонстрировали на групповом этапе.

Должно быть, я единственный, кто верит, что мы можем пройти дальше. Сейчас нам дают менее 10% шансов, но в таких ситуациях всегда появляется сила “Лилля”. Мы построили нашу европейскую кампанию, играя на 300%, а Лига чемпионов всегда непредсказуема – в ее истории случались совершенно непредвиденные вещи. Это соревнование легенд, эмоций, трагедий, включая непредвиденные камбэки. Это и должно придать нам сил. Мы хотим мечтать о большем.

Наставник Лілля: Непередбачуваність ЛЧ має надати нам сил

Головний тренер “Лілля” Жослен Гурвеннек розповів, чого чекає від завтрашнього матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з “Челсі”:

– Ми чудово зіграли у першому матчі. На рівних володіли м’ячем, але, на жаль, були недостатньо гострі в атаці. Потрібно ефективніше діяти на половині поля суперника і змушувати його більше захищатися у штрафному майданчику. У нас є кілька варіантів для гри в атаці, і команда повинна відштовхуватися від надійної гри в обороні, яку ми демонстрували на груповому етапі.

Мабуть, я єдиний, хто вірить, що ми можемо пройти далі. Наразі нам дають менше 10% шансів, але у таких ситуаціях завжди з’являється сила “Лілля”. Ми побудували нашу європейську кампанію, граючи на 300%, а Ліга чемпіонів завжди непередбачувана – в її історії траплялися зовсім непередбачені речі. Це змагання легенд, емоцій, трагедій, включаючи непередбачувані камбеки. Це й має надати нам сили. Ми хочемо мріяти про більше.

Source: terrikon.com

Залишити відповідь