Новостная Ложка » Оболонь і Кривбас не забивали голів спекотного київського вечора

Оболонь і Кривбас не забивали голів спекотного київського вечора

В заключному матчі п’ятого туру “Оболонь” і “Кривбас” розділили очки, не зумівши вразити ворота.

Навіть о сьомій вечора, коли розпочинався матч, температура була вищою за 30 градусів. І це накладало свій відбиток. Чесно кажучи, якщо взяти чистий час, то його було дуже мало, адже футболісти більше лежали на полі, ніж бігали.

“Оболонь” розпочала завзято – в перші п’ять хвилини мали моменти Черненко і Тарануха, але витиснути з них гол не змогли.

Наступна небезпека сталась на 55 хвилині і знову біля воріт гостей, коли Тарануха з розвороту пробив під поперечину, але Кліщук з ударом впорався.

Був шанс і у “Кривбасу”. Луньов розібрався із захисниками і пробив впритул до штанги. А за хвилину на протилежному боці поля Карась цілив у ближню дев’ятку, але Федорівський чітко закрив воротарський кут. Відтак – 0:0.

2023-24, Чемпіонат України

Оболонь – Кривбас 0:0

Оболонь: Федорівський; Карась Д.; Прокопенко Є.; Приймак; Мороз Т.; Вовкун; Слободян О. (Груша, 46); Черненко; Мединський; Краснопір (Суханов С., 69); Тарануха Р. (Нагієв, 81)
Запасні: Кичак; Осман Ол.; Лук‘янчук; Даниленко Є.; Фатєєв; Муха; Косовський; Єрмоленко М.; Чернов О-р
Попередження: Слободян О. 34

Кривбас: Кліщук; Дібанго; Стецьков; Бескоровайний; Задерака (Кузик Д., 72); Бізімана Д.; Вакулко (Приходько К., 65); Іліч Х. (По Ж-М., 65); Устименко (Кожушко, 46); Понєдєльнік; Луньов (Семотюк, 86)
Запасні: Маханьков; Хома Б.; Вілівальд; Блізніченко В.; Рябов; Дебелко; Гончарук
Попередження: Луньов 41

2023-24, Чемпіонат України: Турнірна таблиця

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь