Новостная Ложка » Оцінки Мудрику та Зінченку у матчі АПЛ

Оцінки Мудрику та Зінченку у матчі АПЛ

Михайло Мудрик став найкращим гравцем у складі Челсі у матчі чемпіонату Англії проти Арсеналу. За оцінками порталу SofaScore, який опрацьовує статистику в режимі онлайн, Мудрик заробив 7,2 бала.

Нагадаємо, що на рахунку Мудрика гол та безпосередня участь у першій гольовій атаці своєї команди. Українець провів на полі 66 хвилин і за цей час 29 разів торкнувся м’яча. Мудрик завдав 1 удару у площину воріт, ще один був заблокований. У його активі 10 точних передач (з 15-ти, 67%), один точний навіс (з двох), одне перехоплення, дві виграні боротьби за позицію (з чотирьох) та одна програна повітряна дуель.

У Зінченка все вийшло набагато гірше. Українського легіонера Арсеналу було замінено у перерві і довгий час його оцінка була найнижчою серед усіх гравців лондонського дербі. До того часу, коли “виступив” воротар Челсі.

Зінченко 33 рази торкнувся м’яча, зробив 25 точних передач (з 29-ти, 86%). Чотири рази втрачав м’яч, один раз був обіграний з дріблінга і припустився однієї помилки, яка призвела до удару.

Крім того, українець виграв одну боротьбу за позицію (з трьох) і виграв свою єдину повітряну дуель. У пасиві – фол та отримана жовта картка. Загальна оцінка Зінченка – 6,2 бали.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь