Новостная Ложка » Офіційно: Еліф Елмас – гравець Лейпцига

Офіційно: Еліф Елмас – гравець Лейпцига

У останній день літнього трансферного вікна 24-річний хавбек збірної Північної Македонії Еліф Елмас здивував багатьох футбольних експертів переходом з Наполі до Лейпцига. Контракт з німецьким клубом розрахований до червня 2028 року. Компенсація за Елмаса становить 25 мільйонів євро, що свідчить про високу оцінку його навичкам та потенціалу. В цьому сезоні Елмас провів 16 матчів за Наполі в різних турнірах, включаючи два голи, що підкреслює його вагому роль у команді. Зауважимо, що перехід Елмаса може стати важливим кроком для продажу захисника Миколи Матвієнка з Шахтаря до Наполі, оскільки неаполітанський клуб виразив свій інтерес до українського футболіста.

24-річний хавбек збірної Північної Македонії Еліф Елмас перейшов з Наполі до Лейпцига.

Контракт із німецьким клубом розрахований до червня 2028 року. Наполі отримає за Елмаса компенсацію у розмірі 25 мільйонів євро.

Цього сезону атакувальний півзахисник провів за неаполітанський клуб 16 матчів в усіх турнірах, в яких відзначився двома голами.

Нагадаємо, що Наполі виказав інтерес до захисника збірної України і донецького Шахтаря Миколи Матвієнка. Продаж Елмаса може посприятити цьому трансферу.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь