Новостная Ложка » Офіційно: Уейн Руні – новий головний тренер Бірмінгема

Офіційно: Уейн Руні – новий головний тренер Бірмінгема

Колишній форвард “Манчестер Юнайтед” Уейн Руні сьогодні став новим головним тренером “Бірмінгема”. 37-річний фахівець підписав контракт на 3,5 роки.

Наразі “Бірмінгем” посідає 6-е місце у турнірній таблиці Чемпіоншипу, набравши 18 очок після 11 турів. Останнім місцем роботи Руні був “Ді Сі Юнайтед”. Екс-футболіст “Манчестер Юнайтед” очолював американську команду з липня 2022 року та залишив у понеділок.

Головний виконавчий директор “Бірмінгема” Гаррі Кук сказав: “Ми неймовірно раді приїзду Уейна. Коли з’являється можливість призначити тренером, який поділяє ваші амбіції і одночасно є майстром гри, тоді ви дієте. Це те, що ми зробили.

Ми впевнені, що його призначення, підтримане ретельно підібраним тренерським штабом, призведе до створення молодої, атакуючої команди, яка радуватиме наших уболівальників. Час призначення дозволить Уейну оцінити ігровий склад та попрацювати з Крейгом Гарднером над потребами команди напередодні січневого та літнього трансферних вікон. Це вирішальний момент для нашого футбольного клубу”.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь