Новостная Ложка » ПСЖ перемогою в Лізі чемпіонів виправдовується за невдачі у Лізі 1: дивитись огляд матчу з Боруссією

ПСЖ перемогою в Лізі чемпіонів виправдовується за невдачі у Лізі 1: дивитись огляд матчу з Боруссією

“Парі Сен-Жермен” виправдав сподівання вболівальників, пригнічених виступами команди у національній першості, перемогою у стартовому матчі Ліги чемпіонів над дортмундською “Боруссією”.

Відкривати рахунок у середині першого тайму мав Вітіньо, але влучив у стійку. Незадовго до перерви господарі претендували на пенальті, коли м’яч влучив у руку Зюле, але арбітр на позначку не вказав, адже м’яч прилетів від Коло Муані.

А ось на початку другого тайму 11-метровий був чистим після того, як після удару Мбаппе рукою зіграв той таки невдаха Зюле. Кілліан пробив у самісінький кут і відчайдушний стрибок Кобеля не допоміг. Не минуло й десяти хвилин, як Хакімі за допомоги Вітіньї подвоїв перевагу ПСЖ.

У гостей був шанс повернути інтригу, але Байноу-Гіттенс за хвилину після своєї появи на полі влучив у штангу. А в компенсований час парижани могли довести перевагу до розгромної, але двічі повз ворота пробив Мбаппе. У підсумку 2:0 – доволі комфортна перемога ПСЖ.

2023-24, Ліга Чемпіонів

ПСЖ – Боруссія Д 2:0 (0:0)
Голи: Мбаппе, 49 (пенальті) (1:0); Хакімі, 58 (2:0)

ПСЖ: Доннарумма Дж.; Маркіньос; Хакімі; Шкриняр; Лукас Ернандес (Данілу Перейра, 88); Вітінья Ф. (Лi Канiн, 80); Заїр-Емрі; Угарте; Мбаппе; Коло Муані (Рамуш Г., 80); Дембеле У.
Запасні: Тенас; Навас К.; Мукіеле; Солер; Фабіан Руїс; Барколя Б.

Боруссія Д: Кобель; Шлоттербек Н.; Зюле; Гуммельс; Рюерсон; Джан Е. (Байноу-Гіттенс, 76); Забітцер (Нмеча Ф., 14); Брандт (Ройс, 62); М. Вольф (Бенсебаіні, 77); Адейемі К.; Мален (Фюллькруг, 62)
Запасні: Майер А.; Лотка; Рейна Дж.; Озкан Са.; Алле; Мукоко
Попередження: Джан Е. 67; Шлоттербек Н. 69; Рюерсон 95

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь