Новостная Ложка » Роме ближайшее время придется обойтись без Мхитаряна

Роме ближайшее время придется обойтись без Мхитаряна

Генрих Мхитарян пропустит как минимум две недели из-за травмы, полученной в матче «Ромы» с «Лестером».

33-летний армянский форвард выбыли из игры на 57-й минуте вчерашнего матча Лиги конференций из-за подозрения на мышечную травму, после чего его заменил Джордан Верету. Как сообщает Calciomercato, Мхитарян потянуло мышцу левой ноги, из-за чего он пропустил около 15-20 дней. Это означает, что он не сможет сыграть ни в предстоящей игре с «Болоньей» , ни в ответном матче с «Лестером».

«Джаллоросси» надеются, что армянин вернется на пару последних матчей чемпионата и, возможно, сможет сыграть в финале Лиги конференций, запланированном на 25 мая.

Ромі найближчим часом доведеться обійтися без Мхітаряна

Генріх Мхітарян пропустить як мінімум два тижні через травму, отриману в матчі «Роми» з «Лестером».

33-річний вірменський форвард вибув із гри на 57-й хвилині вчорашнього матчу Ліги конференцій через підозру на м’язову травму, після чого його замінив Джордан Верету. Як повідомляє Calciomercato, Мхітарян потягнув м’яз лівої ноги, через що він пропустив близько 15-20 днів. Це означає, що він не зможе зіграти ні в майбутній грі з «Болоньєю», ні у матчі-відповіді з «Лестером».

«Джаллороссі» сподіваються, що вірменин повернеться на пару останніх матчів чемпіонату і, можливо, зможе зіграти у фіналі Ліги конференцій, запланованому на 25 травня.

Source: terrikon.com

Залишити відповідь