Новостная Ложка » Рух і Металіст 1925 не виявили переможця у скандальному матчі: дивитись огляд

Рух і Металіст 1925 не виявили переможця у скандальному матчі: дивитись огляд

Матч на “Арені Львів” точно не можна назвати нудним. У першому таймі команди не тільки продемонстрували відкритий, атакуючий футбол, але й обмінялись голами. Рахунок відкрили харків’яни – Русин на п’ятій передачі пройшов половину поля, змістився у центр і з лінії штрафного пробив точно під дальню стійку. Втім, вже за кілька хвилин слобожанці втратили перевагу: Червак незграбно скинув м’яч на Сапугу, а той прострілив на Плюмана. Жичиков, намагаючись завадити французу, переправив “шкіряного” у власні ворота.

Друга половина гри ознаменувалася бенефісом головного арбітра Сергія Задірана, який дебютував в УПЛ. Обидва контраверсійні епізоди сталися у штрафному майданчику “Руха”. Спочатку Роман влучив у руку Едсону – свисток рефері промовчав. А згодом все той же Едсон не зіграв у м’яч, намагаючись зупинити Мартинюка. Бразилець влучив у ногу супернику, але Задіран вирішив, що гравець 1925 “малював” пенальті. Як підсумок, футболіст харківської команди отримав другий “гірчичник”. Тож у меншості підопічні Едмара й Голодюка намагалися відстояти нічийний результат.

1:1 – і знову більше розмов про суддівство, аніж про саму гру.

2023-24, Чемпіонат України

Рух – Металіст 1925 1:1 (1:1)
Голи: Русин Р., 25 (0:1); Жичиков, 29 (автогол) (1:1)

Рух: Плюман (Соломон-Отабор, 57); Ледвій; Роман Віт.; Дідик Р.; Климчук; Сапуга; Слюбик; Сич О.; Таллес Б. (Пастух Е., 68); Едсон Ф. (Руніч, 80); Теслюк Д. (Квасниця, 57)
Запасні: Паньків; Холод В.; Слюсар Д.; Довгий О.; Мисик; Альваренга; Столярчук; Лях Р.
Попередження: Дідик Р. 65; Руніч 89

Металіст 1925: Мозіль; Курило; Жичиков; Червак; Безуглий; Юсов (Ременюк, 59); Габелок; Мартинюк (до 72); Русин Р. (Фарина, 75); Ткачук А. (Дмитренко Всл., 46); Сидоров Ол. (Чирук, 83)
Запасні: Сидоренко Д.; Потімков І.; Коваленко І.; Рудавський М.; Ігор; Абдуллаєв
Попередження: Мартинюк 61, 72; Жичиков 65
Вилучення: Мартинюк 72′

2023-24, Чемпіонат України: Турнірна таблиця

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь