Новостная Ложка » Сергій Лавриненко: Грою своєї команди я задоволений, але не задоволений результатом

Сергій Лавриненко: Грою своєї команди я задоволений, але не задоволений результатом

Головний тренер “Вереса” Сергій Лавриненко прокоментував нічию (0:0) в матчі проти “Миная” в рамках 12 туру УПЛ.

– Грою своєї команди я задоволений, але не задоволений результатом. У нас було вдосталь моментів, у яких ми повинні були закривати гру. Ці моменти були і в першому, і в другому таймах.

Зокрема, два виходи “один на один”, стійка. Добре грав воротар Бандура. Ми створювали моменти, але реалізація нас підвела.

Задоволений ставленням, настроєм своєї команди, але не задоволений, повторюся, результатом. Втім, його потрібно прийняти і рухатися далі. Я сказав хлопцям, що якщо будемо з таким настроєм грати далі, то кожному супернику буде важко проти нас.

– Нічия – закономірний результат на вашу думку?
– З нашої точки зору – не дуже. Ми награли на перемогу.

– Чи здивував вас “Минай” у цьому матч?
– Ні, особливо нічим не здивував. Ми дивилися багато ігор цієї команди, багатьох хлопців я знаю, працював з ними, знаю тренерський штаб цієї команди. “Минай” – бойова команда, яка б’ється за кожен матч. Нам не було легко, але ми були ближчими до перемоги, ніж суперник.

– Турнірне становище зазвичай тисне на команди. У “Вереса” це становище не найкраще. Чи якось додатково мотивуєте футболістів на гру?
– Що означає “додатково мотивую”? Кожен гравець – професіонал, він повинен виходити на поле та грати незалежно від того, хто суперник – “Динамо”, “Шахтар” чи “Минай”. Кожен повинен виходити і зробити все від себе залежне на полі. Для цього ми тренуємося, для цього працюємо і граємо у футбол.

– Рівень гри, який показав “Верес” у двох таймах, наштовхує на думку про те, що команда не заслуговує поточного місця у таблиці. Якого штриха не вистачає, аби бути вище?
– Шукаємо, чого не вистачає. Якби все було так просто… Є багато компонентів, які впливають на футболістів. Це і турнірне значення, і тиск від серії результатів без перемог, і внутрішній мікроклімат, який у нас трохи похитнувся. Але зараз у хлопців горять очі і я вважаю, що це була відправна точки. Що далі ми будемо і в наступних матчах показувати такий футбол і брати очки.

Ще не все втрачено. Чемпіонат довгий, кожна команда дає кожній бій. “Дніпро-1” вчора програв “Кривбасу”, “Динамо” втрачає очки тощо. Жодній команді не гарантовані ті місця, які вони зараз займають. Дуже висока щільність у таблиці і ми сподіваємось, що доберемо очки і будемо вище у таблиці”.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь