Новостная Ложка » Шахтар спрямував допомогу 20 дитячим установам

Шахтар спрямував допомогу 20 дитячим установам

ФК Шахтар у межах програми підтримки дитячого футболу передав спортивний інвентар футбольним школам і секціям у школах України, повідомляє офіційний сайт донецького клубу. У комплекті були м’ячі, манишки, бар’єри, координаційні драбини, фішки, сітки для м’ячів та інше спортивне приладдя.

Допомога була спрямована 20 установам України, передусім секціям та школам, розташованим на деокупованих і найближчих до лінії фронту територіях, у невеликих населених пунктах, а також тим, де тренування проводяться безоплатно. Заклади, яким передано спортивний інвентар, обрано поміж отриманих заявок. Загалом подано понад 100 заявок від установ по всій Україні.

Завдяки проєкту підтримки діти матимуть змогу розвивати фізичну активність, вдосконалювати навички та займатися тим, що люблять найбільше, – грати у футбол.

Фото, опубліковані у звіті, зроблено в Чернігові, Запоріжжі, Дергачах (Харківська область), Шаргороді (Вінницька область), Новомосковську (Дніпропетровська область), Гришківцях (Житомирська область).

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь