Новостная Ложка » Сидорчук зворушливо попрощався з Динамо

Сидорчук зворушливо попрощався з Динамо

Колишній півзахисник та капітан «Динамо» Сергій Сидорчук прокоментував свій відхід з клубу.

«Київ – це ми. Київ – це частина мого життя. І тепер я змушений говорити про нього в минулому часі.

У 2012 році я прийшов у легендарний клуб «Динамо». Здійснилась мрія простого хлопця із Запоріжжя. У 2013 році дебютував за біло-синіх. Почалася моя динамівська історія. У 2015 році дебютував в Лізі чемпіонів. Незабутні емоції, ще й перемогли тоді. Просто казка. У 2017 році став капітаном команди. Статус, що став великою відповідальністю.

Були трофеї, перемоги, поразки. Різне було. Здається, ми пройшли разом через все. Гідно пройшли. Я мав за честь працювати з кращими тренерами та грати з талановитими футболістами. Дуже пишаюся цим.

За всі роки у клубі я не вважав нормою розслаблятись чи приймати як належне своє перебування у кращому клубі країни. Мені постійно хотілось доводити, що я маю право бути тут, бути частиною легенди, бути в біло-синій родині.

І я робив для цього все можливе та неможливе та свідомо присвятив 11 років життя команді, яку люблю. Цей життєвий етап дуже цінний для мене. І я іду з цим досвідом далі. Та дякую всім за нього. Тренерам, колегам по команді, кожному працівнику клубу. Ви найкращі. Ви у серці назавжди. Дякую», — написав Сидорчук.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь