Новостная Ложка » Симоне Индзаги: Интер хочет сражаться до конца на всех фронтах

Симоне Индзаги: Интер хочет сражаться до конца на всех фронтах

Наставник «Интера» Симоне Индзаги высказался о победе над «Миланом» (3:0) в полуфинале Кубка Италии.

«Сегодня мои ребята были фантастическими. Мы сыграли дерби с умом, тактикой и ударами в нужное время. Мы хотели финала и победы в этом дерби, так как до этого у нас с «Миланом» было три очень разных встречи, но эта стоила места в финале», — сказал Индзаги Mediaset.

«Мы надеемся, что сможем сохранить этот победный импульс, и мы работали над этим с 8 июля. Мы знаем, на каком пути мы были, мы выиграли Суперкубок в январе, теперь у нас есть финал в мае, и мы также хотим закончить сезон Серии А наилучшим образом».

«Мы хорошо потрудились, чтобы оставаться в форме, потому что за те полтора месяца, когда мы были так заняты Суперкубком, Лигой чемпионов с «Ливерпулем», мы потеряли несколько очков, но продолжали работать. Нам еще предстоит пройти долгий путь, но мы хотим сражаться до конца на всех фронтах».

Сімоне Індзагі: Інтер хоче боротися до кінця на всіх фронтах

Наставник «Інтера» Сімоне Індзагі висловився про перемогу над «Міланом» (3:0) у півфіналі Кубка Італії.

«Сьогодні мої хлопці були фантастичними. Ми зіграли дербі з розумом, тактикою та ударами у потрібний час. Ми хотіли фіналу та перемоги в цьому дербі, тому що до цього у нас із «Міланом» було три дуже різні зустрічі, але ця коштувала місця у фіналі», — сказав Індзагі Mediaset.

«Ми сподіваємось, що зможемо зберегти цей переможний імпульс, і ми працювали над цим із 8 липня. Ми знаємо, на якому шляху ми були, ми виграли Суперкубок у січні, тепер у нас є фінал у травні, і ми також хочемо закінчити сезон Серії А якнайкраще».

«Ми добре попрацювали, щоб залишатися у формі, бо за ті півтора місяці, коли ми були так зайняті Суперкубком, Лігою чемпіонів із «Ліверпулем», ми втратили кілька очок, але продовжували працювати. Ми ще маємо пройти довгий шлях, але ми хочемо боротися до кінця на всіх фронтах».

Source: terrikon.com

Залишити відповідь