Новостная Ложка » Сон Хин Мін обійшов Роналду у суперечці за звання найкращого футболіста Азії

Сон Хин Мін обійшов Роналду у суперечці за звання найкращого футболіста Азії

У цій статті розповідається про обрання найкращого футболіста Азії 2023 року. Згідно з результатами опитування серед азіатських футбольних журналістів та експертів, переможцем став корейський форвард Тоттенхема Сон Хин Мін. Це вже дев’ята нагорода у його кар’єрі та сьома поспіль. На цю нагороду мають право претендувати як гравці з азіатських країн, так і легіонери з місцевих ліг. У змаганні за цей титул Сон обіграв захисника Баварії Кім Мін Дже та Кріштіану Роналду, який виступає за саудівський Аль-Наср. Цікаво, що Кім Мін Дже раніше став найкращим футболістом Південної Кореї 2023 року, перервавши п’ятирічну гегемонію Сона.

В Азії обрали найкращого футболіста 2023 року. Несподіванки не трапилося – приз отримав корейський форвард Тоттенхема Сон Хин Мін. Для нього це – дев’ята нагорода у кар’єрі та сьома поспіль.

Переможець визначається методом опитування серед азіатських футбольних журналістів та експертів. На нагороду можуть претендувати або гравці з азіатських країн або легіонери з місцевих ліг.

Боротьба вийшла дуже щільною. Сон виграв із показником у 22,9% голосів. Другим став захисник Баварії Кім Мін Дже, відставши на менш ніж чотири відсотки. Трійку замкнув Кріштіану Роналду. Португалець, який виступає за саудівський Аль-Наср, отримав 17,06%.

Цікаво, що трохи раніше у Південній Кореї найкращим футболістом країни 2023 року став Кім Мін Дже. Тим самим він перервав п’ятирічну гегемонію Сона.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь