Новостная Ложка » Тренер Руху: Ми проаналізували наші помилки і готові до матчу проти Шахтаря

Тренер Руху: Ми проаналізували наші помилки і готові до матчу проти Шахтаря

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов розповів про підготовку команди до матчу проти донецької команди та настрій футболістів після невдачі у матчі з ЛНЗ.

– Гра у Черкасах була не найкращою у виконанні «Руху», ми зіграли її не так, як хотіли. Після матчу у команди були негативні емоції, але потрібно забути про це і рухатись далі, адже маємо зробити правильні висновки та налаштуватись на наступну гру. Ми понад 4 місяці не програвали, але це цілком нормальний процес і це рано чи пізно сталось би. На жаль, це трапилось у матчі проти ЛНЗ при поганій грі, яку команда продемонструвала.

Тренерський штаб акцентує увагу на тому, що футболісти проводять різні тайми у матчах. Наразі ще не все виходить так, як би ми хотіли. Тому потрібно продовжувати якісно працювати та змінювати цю тенденцію.

Ми проаналізували наші помилки і готові до матчу проти «Шахтаря». Це лідер українського футболу, який представляє країну у Лізі Чемпіонів. Серйозний суперник, до якого ми готуємось із максимальною концентрацією і ставимо високі цілі перед собою у цій грі. У «гірників» досить велика лава запасних, тим паче, наша гра у суботу, тому у команди буде достатньо часу, аби відновитись.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь