Новостная Ложка » У Карпатах відгукнулися на інформацію про мільйонні борги

У Карпатах відгукнулися на інформацію про мільйонні борги

Технічний директор львівських Карпат Тарас Гордієнко дав короткий коментар щодо інформації про серйозні борги клубу у зв’язку з визнанням його правонаступником однойменного, який збанкрутував у 2021 році.

Цю інформацію озвучив журналіст Віктор Вацко. За його словами, нинішній клуб Карпати, заснований 2020 року, визнаний УЄФА правонаступником старого, який існував з 1963 по 2021 рік. За його прогнозами, найчутливішим наслідком стануть борги старого клубу, які тепер автоматично переносяться на новий. За приблизними оцінками, вони становлять щонайменше 8 мільйонів доларів. Позиція УЄФА категорична: раз нинішній клуб взяв собі логотип колишнього з чітко позначеною датою заснування 1963 року – значить, і говорити нема про що, уточнив Вацко.

Коментар цьому Тарас Гордієнко дав скептичний.

‘На такі речі шановна людина не реагуватиме. Жодних приватних, ексклюзивних коментарів не буде. Дочекайтеся офіційної заяви клубу. Нехай стихне все це, тоді й будуть нормальні, офіційні коментарі. Розганяти хвилі ми не будемо’, – сказав техдиректор Карпат Sport-express.ua.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь